Yardım Vavoo calismiyor ve destek talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Simdi baktim patron,pars,ispanyol vavoo calismiyor gpik vavoo calisiyor. Byedpi ve kablonet kullaniyorum. Kimlerde bu sorun var?
Birde dun tabii 1 uhd dondu. Mecburen almanya dazn'a gectim. Yedek olmasi icin @patr0n ve @Latte Abi yurtdisi vavoo destegi verebilir misiniz? Tesekkurler. Pars ve ispanyol'da yurtdisi vavoo var.

Son düzenleme:
Vavoo hakkında sürekli yeni bir konu açılıyor fakat vavoo çalışıyor sorun sizlerden kaynaklı iss kaynaklı inatla vavoo çalışmıyor demekten vazgeçin verdiğim vavoo tr linkleri sorunsuz çalışıyor bakın. Octohide vpn almanya sunucusu ile açtım bir sorun yok.

Screenshot 2025 04 09 14 05 43 565 comottplayottplay

Vavoo hakkında sürekli yeni bir konu açılıyor fakat vavoo çalışıyor sorun sizlerden kaynaklı iss kaynaklı inatla vavoo çalışmıyor demekten vazgeçin verdiğim vavoo tr linkleri sorunsuz çalışıyor bakın. Octohide vpn almanya sunucusu ile açtım bir sorun yok.

Ekli dosyayı görüntüle 6496
Bende calismiyor dedim x kisisinde calismiyor demedim. Rahatsiz oluyorsan cevap vermezsin. Benim de rahatsiz oldugum bir suru konu aciliyor fakat bazen cevap verip bazen es geciyorum. Sadece octohide vpn ile calisiyor yazabilirdin bu yeterli.

Bende calismiyor dedim x kisisinde calismiyor demedim. Rahatsiz oluyorsan cevap vermezsin. Benim de rahatsiz oldugum bir suru konu aciliyor fakat bazen cevap verip bazen es geciyorum. Sadece octohide vpn ile calisiyor yazabilirdin bu yeterli.
Aralıksız sürekli vavoo konusu açan sensin 40 defa vpn ile açılıyor diyende benim açılmıyorsa iss kaynaklı diyen yine benim ama yine aynı şekilde konu açan sensin. Bunda bi gariplik yok mu ? Forum içi sürekli vavoo genelde vpn ile çalışıyor diyoruz bunda anlamayacak bişey yok.

Aralıksız sürekli vavoo konusu açan sensin 40 defa vpn ile açılıyor diyende benim açılmıyorsa iss kaynaklı diyen yine benim ama yine aynı şekilde konu açan sensin. Bunda bi gariplik yok mu ? Forum içi sürekli vavoo genelde vpn ile çalışıyor diyoruz bunda anlamayacak bişey yok.
Iki kere vavoo calismiyor konu diye actim. Diger actigimda vavoo sunucusu cokmus denildi. Garip olan senin davranislarin

Konu tartışmaya evrilmeden tarafımca kilitlenmiştir.

Forumda Vavoo ile alakalı yeterince konu da var, o başlıkların altından devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri