Öneri (VABOO )LİNK BAN YEMEDEN İNDİRİN

Vpn denedim bazı kanalları açmıyor
Olsun Emeğinize sağlık

orjinal.vavoo.to huhu.to oha.to kool.to dan yayin cekiyor normal vavoo yu nasil izlerseniz buda ayni cunku ayni adresten yayin aliyor

vpnlen denedim hic bir kanali acmiyor bir işe yaramas
aynen eger vvaoo dan ban yedinse acmaz modemini 5 dk kapat ac oyle dene vpn ile ama vavoo yu baska yerden izleme bunun ozelligi playeri sayesinde ip bani engelliyor cunku icinde proxy yuklu genede sen bilirsin ama dedigim gibi baska player uzeri vavoo yayini izlersen ip bani yersin sonra benden bilmeyesin

Elinize sağlık. VPN (TR server üzerinden) ile denedim, Türkiye ve bir çok ülke linkini açtı. Takılma olursa datayı silip tekrar uygulamaya dönülürse düzeliyor. Teşekkürler.

aynen eger vvaoo dan ban yedinse acmaz modemini 5 dk kapat ac oyle dene vpn ile ama vavoo yu baska yerden izleme bunun ozelligi playeri sayesinde ip bani engelliyor cunku icinde proxy yuklu genede sen bilirsin ama dedigim gibi baska player uzeri vavoo yayini izlersen ip bani yersin sonra benden bilmeyesin

yok her türlü denedim uygulamayi sildim yine yükledim vpn her ülkeyi denedim türkiye haric kanalari acmiyor trt bile acilmiyor bana sadece alman tv kanalari lasim onlarida gpik sagolsun izliyorum kuzura bakmada uygulama bir b*** yaramas modemide 5 daka kapatim actim gene bir b** olmadi *** yapacaksanis dogru bir sey yapin milleti urasdirmayin b*********

Moderatör tarafında düzenlendi:
modemi 5 daka actim kapatim vpn her ülke denedim kanalar acilmiyor tebrikler cok b**** uygulama yapmisin sizin yapacanis işin ***

modemi 5 daka actim kapatim vpn her ülke denedim kanalar acilmiyor tebrikler cok b*****n uygulama yapmisin sizin yapacanis işin *****
dostum her iş nasip meselesi belliki bu apk sana göre degil başka altarnatif apk ları deneyesin

Arkadaşlar bu tarz yorumlara cevap bile vermeyin, hemen rapprlayın

kodu birazdaha gelistirdim ister vavoo ister wanchat ister rokker tercih sizin usteki butondan tercih yapin
altta yenile butonu koydum isterseniz listeyi kendinizde yenileye bilirsiniz ayrica kumanda destegini test ettim benim cihazimda kumanda sorunsuz calisiyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri