yeniçamoluk
Üye
- Konular
- 0
yayınlar sürekli kesik kesik geliyor. 30 saniyede bir takılıyor kanallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
fark etmemişim pardon, bakayım ona da derdi neymiş.yt-streams kaldırılmış hocam
Atv dizileri yurt dışına kapalı, Türkiye'den sunucu verecek varsa yaparımustam eskiya hükümdar olmaz ekliyebilirmisin saygilar
reis youtube var zaten 6 aydir oynatiyor sanirim onu istiyorlarAtv dizileri yurt dışına kapalı, Türkiye'den sunucu verecek varsa yaparım![]()
yayın yurt dışına kapalı, sunucum almanya'da yayını çekemiyor. Sunucum Türkiye'de olsa çalışacak.reis youtube var zaten 6 aydir oynatiyor sanirim onu istiyorlar
Usta senin özbeveriksizler den eski paylasimlar vardı TV LERİN yayınladigi dizi LERİN toplu m3u adiresleri onar yeniden burda palaşamasın mi rica etsek.YOUTUBE YAYINLARI TEKRARDAN AKTİF
Ne kadar dayanır bilmiyorum ama kafayı taktım bi çözüm daha buldum. Youtube fark edip banlayabilir yine.
Diğer tüm yayınlara da çözüm buldum, tekrar ban yememek için paylaşmayacağım.
Link calısmıyor ustabaskan eline saglik super gidiyon ozellikle turkiye disinda yasayan gurbetcilerin çok isine yarayacak adamalar canak anten kuramiyorlar apk lar uzerinden donma kasma yapmadan izlenir
Kanallar calısmiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kolaylık olsun diye kısa link oluşturdum![]()
@fasumeha Kardeşim Eyvallah,Cok Saol.Listeni dört gözle bekliyorum @Kargo1975
:/Youtube yayınları 2 saate tekrar patlayacak. Youtube bu sunucuma da engel atmış.