parstv
Paylaşımcı
- Konular
- 44
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kaynak değiştirmiş, önceden orijinal sitesinden izliyorduk. Bu kaynak da sürekli donma yapıyor maalesef. Elinizdeki kendi sisteminizi düzeltme şansınız olursa çok daha makbule geçer saygılarımla. @uzunmuhalefetreis siz yayinlari ne ile izliyorsunuz mis gibi calisiyor yayin tarayicida acmaya calismayin player ile izleyinEkli dosyayı görüntüle 17224
Kaynak aynı yine eski kaynak, farklı bi yerden vermiyorum.Kaynak değiştirmiş, önceden orijinal sitesinden izliyorduk. Bu kaynak da sürekli donma yapıyor maalesef. Elinizdeki kendi sisteminizi düzeltme şansınız olursa çok daha makbule geçer saygılarımla. @uzunmuhalefet
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
büyüksün ustaEPG DESTEĞİ EKLENMİŞTİR - 165 KANAL !!!
EPG sistemi eklenmiştir. 165 kanal için aktif olarak düzenli EPG üretilmektedir.
EPG ID'leri için iptv-org mantığı kullanılmıştır.
Kanal Listesi:
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
EPG linkini kendi listelerinde kullanmak isteyenler için:
Üstad senden rica etsek "Now Tv" ile "360 Tv" yi de ekleme şansın var mı? Çok sağol eline emeğine sağlıkEPG DESTEĞİ EKLENMİŞTİR - 165 KANAL !!!
EPG sistemi eklenmiştir. 165 kanal için aktif olarak düzenli EPG üretilmektedir.
EPG ID'leri için iptv-org mantığı kullanılmıştır.
Kanal Listesi:
EPG linkini kendi listelerinde kullanmak isteyenler için:
Kendi sitesinden de izlenmiyor. Alternatif denk gelirse eklerim.Benim Televizoda bir süredir Bİ KANAL çalışmıyor. Bende mi sorun var, linkte mi acaba?
Ekli sistemde. Player kanalları eşleştirememiş olabilir. Hangi playerdan deniyorsun?Üstad senden rica etsek "Now Tv" ile "360 Tv" yi de ekleme şansın var mı? Çok sağol eline emeğine sağlık![]()
Hocam Televizo en son sürüm ücretli versiyon. Listeyi rpg yi herşeyi güncelledim diğerlerinin hepsi geldi sadece Now Tv ve 360 Tv' nin EPG leri yok maalesefEkli sistemde. Player kanalları eşleştirememiş olabilir. Hangi playerdan deniyorsun?
Hocam Televizo en son sürüm ücretli versiyon. Listeyi rpg yi herşeyi güncelledim diğerlerinin hepsi geldi sadece Now Tv ve 360 Tv' nin EPG leri yok maalesef

Playlist ayarlarında "Use all program guides" kapalı olabilir mi?Sitesindeki yayın referer istiyor. Playliste dinamik ekleme için uğraşıyorum bitirince haber ederim.UstamZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tarım ile ilgili güzel yayınları olan bir belgesel kanalı. Kendi sitesinde yayını var. Bunu da ekleyebilir misin listeye.
Dünkü kaynak buydu hocam:Kaynak aynı yine eski kaynak, farklı bi yerden vermiyorum.
Hayır olmayacak, paralı platformlara dokunmuyorum daha önce belirtmiştim.hocam tabii olacakmı tabii tv spor cocuk
Bu yedek kaynak, asıl kaynakta problem varsa buna düşmüştür anlık.Dünkü kaynak buydu hocam:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol..
Şuan sorun yok görünüyor kendi orijinal kaynak yayınında.
hocam görmedim kusura bakma ama senin daha önce yapmış oldugun belgesel dizi hala severek izliyorum onada güncelleme gelcek miHayır olmayacak, paralı platformlara dokunmuyorum daha önce belirtmiştim.
Bu yedek kaynak, asıl kaynakta problem varsa buna düşmüştür anlık.
Üstad ben daha önce senin verdiğin m3 u' dan indirip yüklemiştim şiödi burdan berdiğin epg yi de yükledim birçoğunun epg bilgisi geliyor yalnızca Now Tv ve 360 Tv gelmiyor. Senin normal kısa link adresi ile denediğimde geliyor fakat sıkıntı şurda ben listeleri genelde indirip kendi kanal listeme göre sıralayıp, düzenleme yapıyorum televizo ile biliyosun sırasını, ismini falan değiştirebiliyorsun Televizo da bende sırf bu 2 kanal yüzünden tekrar indir, tüm kanalları herşeyi tekrar düzenle falan uğraşmak istemiyorum yok mudur bunun çözümü diğerleri nasıl geldi anlamadım?Ekli dosyayı görüntüle 17284
Ekli dosyayı görüntüle 17285
Bende ücretsiz versiyon var stabil şekilde gözüküyor EPG'leri.
Ekli dosyayı görüntüle 17286Playlist ayarlarında "Use all program guides" kapalı olabilir mi?
Sitesindeki yayın referer istiyor. Playliste dinamik ekleme için uğraşıyorum bitirince haber ederim.
Elinize sağlık hocam.Hayır olmayacak, paralı platformlara dokunmuyorum daha önce belirtmiştim.
Bu yedek kaynak, asıl kaynakta problem varsa buna düşmüştür anlık.