EPG Eklendi | UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

EPG DESTEĞİ EKLENMİŞTİR - 165 KANAL !!!
EPG sistemi eklenmiştir. 165 kanal için aktif olarak düzenli EPG üretilmektedir.
EPG ID'leri için iptv-org mantığı kullanılmıştır.

Kanal Listesi:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

EPG linkini kendi listelerinde kullanmak isteyenler için:
Kod:

Benim Televizoda bir süredir Bİ KANAL çalışmıyor. Bende mi sorun var, linkte mi acaba?

EPG sistemi eklenmiştir. 165 kanal için aktif olarak düzenli EPG üretilmektedir.

Kanal Listesi:
Kod:

Kod:
büyüksün usta

Kanal Listesi:
Kod:

Kod:
Üstad senden rica etsek "Now Tv" ile "360 Tv" yi de ekleme şansın var mı? Çok sağol eline emeğine sağlık 😊🙏🏻👍🏻

Zalim İstanbul, Siyah Beyaz Aşk, Tatlı İntikam ve Dizi TDC kanallarına da EPG eklendi.

EPG'si eksik kanallar için denk geldiğiniz bir kaynak olursa halleder eklerim.

Ustam tarım ile ilgili güzel yayınları olan bir belgesel kanalı. Kendi sitesinde yayını var. Bunu da ekleyebilir misin listeye.

Süper iş... ellerine sağlık.. Sadece 3 kanal var demiştim. Güncelleyince sorun gitti... Süper..

Hocam Televizo en son sürüm ücretli versiyon. Listeyi rpg yi herşeyi güncelledim diğerlerinin hepsi geldi sadece Now Tv ve 360 Tv' nin EPG leri yok maalesef
1765552365894
1765552372399
Bende ücretsiz versiyon var stabil şekilde gözüküyor EPG'leri.

1765552396382Playlist ayarlarında "Use all program guides" kapalı olabilir mi?

Ustam tarım ile ilgili güzel yayınları olan bir belgesel kanalı. Kendi sitesinde yayını var. Bunu da ekleyebilir misin listeye.
Sitesindeki yayın referer istiyor. Playliste dinamik ekleme için uğraşıyorum bitirince haber ederim.

Hayır olmayacak, paralı platformlara dokunmuyorum daha önce belirtmiştim.

Bu yedek kaynak, asıl kaynakta problem varsa buna düşmüştür anlık.
hocam görmedim kusura bakma ama senin daha önce yapmış oldugun belgesel dizi hala severek izliyorum onada güncelleme gelcek mi

Ekli dosyayı görüntüle 17284
Ekli dosyayı görüntüle 17285
Bende ücretsiz versiyon var stabil şekilde gözüküyor EPG'leri.

Ekli dosyayı görüntüle 17286Playlist ayarlarında "Use all program guides" kapalı olabilir mi?

Sitesindeki yayın referer istiyor. Playliste dinamik ekleme için uğraşıyorum bitirince haber ederim.
Üstad ben daha önce senin verdiğin m3 u' dan indirip yüklemiştim şiödi burdan berdiğin epg yi de yükledim birçoğunun epg bilgisi geliyor yalnızca Now Tv ve 360 Tv gelmiyor. Senin normal kısa link adresi ile denediğimde geliyor fakat sıkıntı şurda ben listeleri genelde indirip kendi kanal listeme göre sıralayıp, düzenleme yapıyorum televizo ile biliyosun sırasını, ismini falan değiştirebiliyorsun Televizo da bende sırf bu 2 kanal yüzünden tekrar indir, tüm kanalları herşeyi tekrar düzenle falan uğraşmak istemiyorum yok mudur bunun çözümü diğerleri nasıl geldi anlamadım? 🤦🏻‍♂️😅

Geri