UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Uzun Muhalefet üstad Nokta TV Kocaeli eklenir mi? Yeni kanal sanırım 🙂
Teşekkürler şimdiden elinize sağlık tüm emekleriniz için tekrar

Uzun Muhalefet üstad Nokta TV Kocaeli eklenir mi? Yeni kanal sanırım 🙂
Teşekkürler şimdiden elinize sağlık tüm emekleriniz için tekrar
Bahsettiğin youtubedaki bu kanal ise yayınları 7/24 değil maalesef. Başka bir kanal ise kaynak atarsan bakayım.

Hocam epg ne zaman gelecek acaba?
Daha önce şurada açıklamıştım. Konu sağlam bir yapı kurmak şu an kurduğum yapıları beğenmiyorum :)
Herhangi bir zaman vermeyeceğim sonra vakit geçti diye laf ediyorsunuz :)
Şu anda uğraştığım konular şu şekilde:
- EPG Desteği için 150+ Türk TV kanalı ve 300+ radyo kanalı için EPG temeli kurdum fakat stabil zemine oturtmaya çalışıyorum. Kurgusunun üzerine kafa yormam lazım.
- Xtream Desteği için Türk TV kanallarının eski dizileri, programlarından Xtream Server oluşturmaya çalışıyorum. Dizilerin bilgileri çok zaman alacak gibi duruyor.
- Türkiye Canlı Kameralar için tokenlı bir çok platformu çözdüm aslında en hazırı bu ama yine de sistem oturtmam lazım.

Üç konu için de aslında temellerim hazır fakat genelde stabil bir düzlemde sunucu yormasın, yüksek işlem gücü olsun vs. zaman alıyor.

Şu an için Türk yayın platformları + kanalların websiteleri vs. derken elimde 250 civarı Türk kanalı için düzenli EPG var. Platform özel kanalları çıkarınca 150 falan kalıyor. Bazı kanallar için 3-5 ay önce ayarladığım şeyler şimdiden çökmüş bile.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

1764635659438

Merak eden varsa bi tane test hazırladım:
Kod:

İsteyenler bunu kurup direkt URL'i açarak veya indirip bu site üzerinden bakabilir.

Genel özet: Daha zamanı var yani.

Bahsettiğin youtubedaki bu kanal ise yayınları 7/24 değil maalesef. Başka bir kanal ise kaynak atarsan bakayım.

Daha önce şurada açıklamıştım. Konu sağlam bir yapı kurmak şu an kurduğum yapıları beğenmiyorum :)
Herhangi bir zaman vermeyeceğim sonra vakit geçti diye laf ediyorsunuz :)

Şu an için Türk yayın platformları + kanalların websiteleri vs. derken elimde 250 civarı Türk kanalı için düzenli EPG var. Platform özel kanalları çıkarınca 150 falan kalıyor. Bazı kanallar için 3-5 ay önce ayarladığım şeyler şimdiden çökmüş bile.
Kod:

Ekli dosyayı görüntüle 16768

Merak eden varsa bi tane test hazırladım:
Kod:

İsteyenler bunu kurup direkt URL'i açarak veya indirip bu site üzerinden bakabilir.

Genel özet: Daha zamanı var yani.
Doğrudur YouTube değil de github master listesinde görmüştüm, canlı yayın anına gelmişim demek 🙂

youtube.com/@guldurguldurtv/live

ekleyebilir misin reis? eline sağlık..

Geri