UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Hocam atv nin daha stabil çalışanına bakıcaktınız ? Bugünde aynı dünde aynı idi özellikle sabah 10 ile 13 arası çok takılıyor.
Çözümü yok sanırım piyasada ulusal kanalların kaynakları ya daioncdn yada turknet.ercdn
Birisinde çok geç açılma problemi diğerinde ise sürekli donma problemi var.

Star TV çalışmıyor çözüm bulsan çok iyi olur uzunmuhalefet
Hangi cihazdan deniyorsun ben de açılıyor.
Hocam atv nin daha stabil çalışanına bakıcaktınız ? Bugünde aynı dünde aynı idi özellikle sabah 10 ile 13 arası çok takılıyor.
Dostum sen kaç cihazdan izliyorsun bilmiyorum ama ben Android, Android TV, LG TV, Samsung TV, iPhone, Mac ve Windows'da deneme yapıyorum. Yayınların hangisi kalite, açılma hızı, cihazlarda stabil çalışması vs. daha iyi bakıp sıralıyorum yayınları. Tüm cihazlarda stabil çalışanları önceliklendiriyorum ki olabildiğince çok insan düzgün izlesin.
Elimdeki tüm yayınları tüm cihazlar için deneyip baktığımda en iyisi maalesef halen bu. Kullandığın yayın neyse iletirsen ona da bakayım belki bende yoktur.

Hangi cihazdan deniyorsun ben de açılıyor.

Dostum sen kaç cihazdan izliyorsun bilmiyorum ama ben Android, Android TV, LG TV, Samsung TV, iPhone, Mac ve Windows'da deneme yapıyorum. Yayınların hangisi kalite, açılma hızı, cihazlarda stabil çalışması vs. daha iyi bakıp sıralıyorum yayınları. Tüm cihazlarda stabil çalışanları önceliklendiriyorum ki olabildiğince çok insan düzgün izlesin.
Elimdeki tüm yayınları tüm cihazlar için deneyip baktığımda en iyisi maalesef halen bu. Kullandığın yayın neyse iletirsen ona da bakayım belki bende yoktur.
Hiremco matrix pro cihaz ile Tivimate uygulaması pro versiyonu ile izliyorum.

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
🤩emegine saglik hocam

TLC ve DMAX yayinlari malesef yurtdisindan izlenmiyor.
Bunun bir cozumu varmidir ?

Star TV bende çalışmıyor diğer kanallar çalışıyor star tv yi başka kaynaktan alıp ekleyebilir misin alternatif olarak

hocam sağ olasınız paylaştığınız listeden dolayı.
Düzeltme olarak ATV Avrupa yayını çalışmıyor bununla ilgili bir şey yapabilir misiniz acaba?

Ellerine sağlık belgesel yerli filmler eklerseniz harika olacak

TLC ve DMAX yayinlari malesef yurtdisindan izlenmiyor.
Bunun bir cozumu varmidir ?
Yayinlar calisiyor, ekranda "yayinlarimiz sadece Turkiye den izlenmektedir" yaziyor
Elimdeki alternatif yurt dışı yayınlar 360p, varsa elinde daha düzgün yayın olan ekleyeyim.
Star TV bende çalışmıyor diğer kanallar çalışıyor star tv yi başka kaynaktan alıp ekleyebilir misin alternatif olarak
Hangi ülke ve cihaz ile deniyorsun? Bendeki cihazlarda problem yok.
Güncelleme ne zaman olacak
Ben yayını ekledikten sonra en geç 6 saat içerisinde aktif olur. Sistem otomatik çalışıyor.
hocam sağ olasınız paylaştığınız listeden dolayı.
Düzeltme olarak ATV Avrupa yayını çalışmıyor bununla ilgili bir şey yapabilir misiniz acaba?
Şu an kontrol ettim bir hata gözükmüyor. Arada Türkiye'ye falan kapatıyorlar yayını o ana denk gelmiş olabilirsin.
Ellerine sağlık belgesel yerli filmler eklerseniz harika olacak
Yeni bulduğum bir kanal olduğunda genelde direkt ekliyorum. Dolayısıyla genel ricam bir kategori vs. yerine direkt kanal adı verirseniz onu eklemenin yolunu arayayım.

Elimdeki alternatif yurt dışı yayınlar 360p, varsa elinde daha düzgün yayın olan ekleyeyim.

Hangi ülke ve cihaz ile deniyorsun? Bendeki cihazlarda problem yok.

Ben yayını ekledikten sonra en geç 6 saat içerisinde aktif olur. Sistem otomatik çalışıyor.

Şu an kontrol ettim bir hata gözükmüyor. Arada Türkiye'ye falan kapatıyorlar yayını o ana denk gelmiş olabilirsin.

Yeni bulduğum bir kanal olduğunda genelde direkt ekliyorum. Dolayısıyla genel ricam bir kategori vs. yerine direkt kanal adı verirseniz onu eklemenin yolunu arayayım.
Browseherenin ip TV özelliğinde m3u olarak girip ekliyorum orda bütün kanallar çalışıyor sadece star TV çalışmıyor

Geri