Uzun ömürlü M3U Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rogue3982

Üye
Konular
39

Yedek dnsleri de asagida veriyorum oldu ki dnsye bisey oldu asagidaki dnslerden devam edersiniz

tr.levoturko.xyz:8080

excturk.xyz:8080

tr.limonviptv.xyz:8080

m3uları checkerdan takip edip boş hesaplarda takilin, izlerken takılma yasarsaniz hesap degistirin cunku biri daha girmistir
eger hesaplar hep doluysa dnslere combo tarama yapin baska hesaplar bulun kullanin
1 gram katkim olduysa ne mutlu
bilmeyenler anlamayanlar yorum yazsin yardimci oluruz
hayirli aksamlar

Son düzenleme:

Yedek dnsleri de asagida veriyorum oldu ki dnsye bisey oldu asagidaki dnslerden devam edersiniz

tr.levoturko.xyz:8080

excturk.xyz:8080

tr.limonviptv.xyz:8080

m3uları checkerdan takip edip boş hesaplarda takilin, izlerken takılma yasarsaniz hesap degistirin cunku biri daha girmistir
eger hesaplar hep doluysa dnslere combo tarama yapin baska hesaplar bulun kullanin
1 gram katkim olduysa ne mutlu
bilmeyenler anlamayanlar yorum yazsin yardimci oluruz
hayirli aksamlar
ben uzun ömürlü bir hesap bile göremedim...yanıltıcı başlık atıp ne kazanıyorsunuz onuda anlamış değilim....

ben uzun ömürlü bir hesap bile göremedim...yanıltıcı başlık atıp ne kazanıyorsunuz onuda anlamış değilim....

Kac zamandir kullaniyorum konuyu kirletme uzun suredir test ettigim kullandigim şeyleri paylastim hem ücretsiz bildiklerimizi aktariyoruz hem de senin gibilerle uğraşıyoruz

Kac zamandir kullaniyorum konuyu kirletme uzun suredir test ettigim kullandigim şeyleri paylastim hem ücretsiz bildiklerimizi aktariyoruz hem de senin gibilerle uğraşıyoruz
kardeşim hiddetlenmene gerek yok..ben sadece gerçeği belirttim...uzun ömürlü demek limitsiz yada enaz 2030 lar demektir..senin paylaştıkların en fazla 1 yıllık buda uzun ömürlü demek değildir...sonra sen kimsin ki benimle uğraşacaksın...gerçekleri söylemek suçmu...

Bak admin de bu konuda seni uyarmış...
Konu ile alakalı başlık kullanınız. Ya başlığı düzeltin ya da içeriği başlıkla alakalı hale getirin, aksi durumda konu kilitlenecektir.

Ekleme: Başlık düzeltildi, teşekkürler.

kardeşim hiddetlenmene gerek yok..ben sadece gerçeği belirttim...uzun ömürlü demek limitsiz yada enaz 2030 lar demektir..senin paylaştıkların en fazla 1 yıllık buda uzun ömürlü demek değildir...sonra sen kimsin ki benimle uğraşacaksın...gerçekleri söylemek suçmu...

Bak admin de bu konuda seni uyarmış...

şu foruma yaş sınırı gelsin ya çoluk çcuğu doldurdunuz iyice

şu foruma yaş sınırı gelsin ya çoluk çcuğu doldurdunuz iyice
terbiyesizlik yapma benim çocuğum yaşındasın..ben sana kardeşim diye hitap ederken sen seviyeni ifşa ediyorsun ama ben senin seviyene inmeyeceğim kardeşim....

Kiminle ne sorun yaşarsanız yaşayın, forumun sağlığı ve kalitesi açısından üslubunuzu bozmayın lütfen.
terbiyesizlik yapma benim çocuğum yaşındasın..ben sana kardeşim diye hitap ederken sen seviyeni ifşa ediyorsun ama ben senin seviyene inmeyeceğim kardeşim....
bunca yıl yaşamışsın saygisizlik yapmamayi ogrenememissin baskalarina kendin ogrenemedigin seyi baskalarina ogretmeye çalışıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri