Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulamayı ya da neleri yaptığınızı bilmediğimizden cevaplamak zor.Arkadaşlar mi box ve telefon aynı wifi bağlı olmasına rağmen indirdiğim uzaktan kumandauygulaması kullanamıyorum cihazıda görüyor bağlan dediğimde birşeyler yanlış gitti hatası veriyor bunun sebebi nedir
Remote for android TV uygulaması uzaktan kumandan klavye mouse özelliğini kullanmak istiyorum Google TV den kullanıyordum önceden Google TV'den de çıkmıyor kumanda özelligi cihazım mi boxUygulamayı ya da neleri yaptığınızı bilmediğimizden cevaplamak zor.
Fakat uzaktan kumanda ve fare/klavye özellikleri nedeniyle de kendi uygulaması olan Google TV uygulamasını kurup kullanabilirsiniz. Daha kolay ve işlevsel gelecektir. Eğer denemediyseniz onu deneyin hala bağlanamama sorunu yaşıyorsanız çözümler düşünülebilir.
Hayır kurmadım cihazı sıfırlama vakfı geldi anladığımda beri hiç sıfırlama yapmadım yaklaşık 5 yıl oldu sıfırlama yapıp düzelmesse paylaştığınız uygulama ile işimi göreceğim teşekkür ederim ilgi ve alakanız içinDaha öncesinde Google TV uygulamasını da kullanabiliyordunuz yani? Hm..
O ara farklı bir uygulama kurdunuz mu ADB gibi?
Normal şartlarda eğer WiFi aracılığıyla bağlantı sağlayamıyorsanız ADB ile ilgili birşeyler farklılaşmış olabilir.
Elbette tek alternatif WiFi ile bağlanarak kumanda değil ama eğer isterseniz bu sorunu çözene kadar bluetooth ile kullanın uzaktan kumanda uygulamasını.
Bu uygulama normalde paralı ama bu mod'lu hali.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Klavye/mouse olarak çokça kullanmıştım.
Az bir zaman değilmiş. Yani sorun yoksa sıfırlamamak gerekiyor tabi.Hayır kurmadım cihazı sıfırlama vakfı geldi anladığımda beri hiç sıfırlama yapmadım yaklaşık 5 yıl oldu sıfırlama yapıp düzelmesse paylaştığınız uygulama ile işimi göreceğim teşekkür ederim ilgi ve alakanız için