Uzaktan kumanda

m1776

Üye
Konular
4
Arkadaşlar mi box ve telefon aynı wifi bağlı olmasına rağmen indirdiğim uzaktan kumandauygulaması kullanamıyorum cihazıda görüyor bağlan dediğimde birşeyler yanlış gitti hatası veriyor bunun sebebi nedir

Arkadaşlar mi box ve telefon aynı wifi bağlı olmasına rağmen indirdiğim uzaktan kumandauygulaması kullanamıyorum cihazıda görüyor bağlan dediğimde birşeyler yanlış gitti hatası veriyor bunun sebebi nedir
Uygulamayı ya da neleri yaptığınızı bilmediğimizden cevaplamak zor.

Fakat uzaktan kumanda ve fare/klavye özellikleri nedeniyle de kendi uygulaması olan Google TV uygulamasını kurup kullanabilirsiniz. Daha kolay ve işlevsel gelecektir. Eğer denemediyseniz onu deneyin hala bağlanamama sorunu yaşıyorsanız çözümler düşünülebilir.

Uygulamayı ya da neleri yaptığınızı bilmediğimizden cevaplamak zor.

Fakat uzaktan kumanda ve fare/klavye özellikleri nedeniyle de kendi uygulaması olan Google TV uygulamasını kurup kullanabilirsiniz. Daha kolay ve işlevsel gelecektir. Eğer denemediyseniz onu deneyin hala bağlanamama sorunu yaşıyorsanız çözümler düşünülebilir.
Remote for android TV uygulaması uzaktan kumandan klavye mouse özelliğini kullanmak istiyorum Google TV den kullanıyordum önceden Google TV'den de çıkmıyor kumanda özelligi cihazım mi box

Daha öncesinde Google TV uygulamasını da kullanabiliyordunuz yani? Hm..

O ara farklı bir uygulama kurdunuz mu ADB gibi?

Normal şartlarda eğer WiFi aracılığıyla bağlantı sağlayamıyorsanız ADB ile ilgili birşeyler farklılaşmış olabilir.

Elbette tek alternatif WiFi ile bağlanarak kumanda değil ama eğer isterseniz bu sorunu çözene kadar bluetooth ile kullanın uzaktan kumanda uygulamasını.

Bu uygulama normalde paralı ama bu mod'lu hali.

Klavye/mouse olarak çokça kullanmıştım.

Daha öncesinde Google TV uygulamasını da kullanabiliyordunuz yani? Hm..

O ara farklı bir uygulama kurdunuz mu ADB gibi?

Normal şartlarda eğer WiFi aracılığıyla bağlantı sağlayamıyorsanız ADB ile ilgili birşeyler farklılaşmış olabilir.

Elbette tek alternatif WiFi ile bağlanarak kumanda değil ama eğer isterseniz bu sorunu çözene kadar bluetooth ile kullanın uzaktan kumanda uygulamasını.

Bu uygulama normalde paralı ama bu mod'lu hali.

Klavye/mouse olarak çokça kullanmıştım.
Hayır kurmadım cihazı sıfırlama vakfı geldi anladığımda beri hiç sıfırlama yapmadım yaklaşık 5 yıl oldu sıfırlama yapıp düzelmesse paylaştığınız uygulama ile işimi göreceğim teşekkür ederim ilgi ve alakanız için

Hayır kurmadım cihazı sıfırlama vakfı geldi anladığımda beri hiç sıfırlama yapmadım yaklaşık 5 yıl oldu sıfırlama yapıp düzelmesse paylaştığınız uygulama ile işimi göreceğim teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
Az bir zaman değilmiş. Yani sorun yoksa sıfırlamamak gerekiyor tabi.

Bir sorun olduğu belli çalışan bir şeyin durduk yere çalışmaması. Özellikle de cihazların birbirini görmelerine rağmen bağlanamamaları.

Kolay gelsin size, umarım fabrika ayarlarına döndürmek direkt olarak etki eder sorunu çözmeye.

Sorunu çözdüm sıfırlamaya gerek kalmadı benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar uygulamalar android TV remote service uygulaması girip ön belleği temizleyin sorun kalmıyor

Çok güzel.

Bir gün böyle bir sorunla karşılaşırsam deneyeceğim çözümlerden birisi olacaktır mutlaka.

Geri