Öneri UYGULMA GUNCELLEDİ...

Telefon ve pc calısıyor. Ama mı bax dene yemedim. Calısırsa yazın. Ona göre uygulamaya gelistirceme
Akşam dosya atarım
Öncelikle kolay gelsin, akşama dosya ile birlikte başlık açsaydınız keşke..

uygulam nerede ve vahşi robot türkçe dublaj var mı içinde şu film makınesı dışıdna ekleyen yok mu ya türkçe?

Telefon ve pc calısıyor. Ama mı box deneyemedim. Calısırsa yazın. Ona göre uygulamaya gelistirceme
Akşam dosya atarım----->>> li
Tam stabil değil maalesef
açılıştaki filmlerin akışında sorun yok ancak filmler bölümüne girildiğinde boş bir ekran çıkıyor, ve malum maç kanalına da tıkanıldığında da onda da aynı problem mevcut.

Benim yöntem biraz karmaşık dostum, web sayfasının kaynak kodu üzerinde işlemler yapıyorum anlatması uzun sürer. Keyifli seyirler
hocam teşekkürler ya en basit yeri var aslıdna şu arada 1 reklam giriyor onu ne ile kesebilirim anymp4 convert ıle yapamadım bir türlü?

hocam teşekkürler ya en basit yeri var aslıdna şu arada 1 reklam giriyor onu ne ile kesebilirim anymp4 convert ıle yapamadım bir türlü?
O iş o kadar basit değil dostum. Reklamları aradan keseceksin, her kesilen convert edilecek felan uzun iş,. Sonra onları birleştirme işi de var. Bece değmez uğraşmana. Ama ille de yapmak istiyorum dersen, Windows 11 de fotoğraflar uygulamasıyla kesme işlemi yapabilirsin (görüntü kalitesi biraz düşer) birleştirmeyle hiç uğraşma, kestiğim parçaları numaralandırıp aynı klasöre koy player sırayla oynatır hepsini.

O iş o kadar basit değil dostum. Reklamları aradan keseceksin, her kesilen convert edilecek felan uzun iş,. Sonra onları birleştirme işi de var. Bece değmez uğraşmana. Ama ille de yapmak istiyorum dersen, Windows 11 de fotoğraflar uygulamasıyla kesme işlemi yapabilirsin (görüntü kalitesi biraz düşer) birleştirmeyle hiç uğraşma, kestiğim parçaları numaralandırıp aynı klasöre koy player sırayla oynatır hepsini.
hepsi 1 dk için değmez teşekkürler emeğine sağlık:)

Geri