Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Öncelikle kolay gelsin, akşama dosya ile birlikte başlık açsaydınız keşke..Telefon ve pc calısıyor. Ama mı bax dene yemedim. Calısırsa yazın. Ona göre uygulamaya gelistirceme
Akşam dosya atarım
OkiTelefon ve pc calısıyor. Ama mı bax dene yemedim. Calısırsa yazın. Ona göre uygulamaya gelistirceme
Akşam dosya atarım
Öncelikle kolay gelsin, akşama dosya ile birlikte başlık açsaydınız keşke..
MiTv Box için Brave browser apk linki paylaşmıştım... İndirip kur filmi açıyor demiştim. Denemedin mi?uygulam nerede ve vahşi robot türkçe dublaj var mı içinde şu film makınesı dışıdna ekleyen yok mu ya türkçe?
dostum olmadı ya siteye girmedi onda da nesye sağlık olsun teşekkürler zaten yakıdnda düşerMiTv Box için Brave browser apk linki paylaşmıştım... İndirip kur filmi açıyor demiştim. Denemedin mi?
Buyur dostum, senin için indirdim gogle drive yükledim.dostum olmadı ya siteye girmedi onda da nesye sağlık olsun teşekkürler zaten yakıdnda düşer
Tam stabil değil maalesefTelefon ve pc calısıyor. Ama mı box deneyemedim. Calısırsa yazın. Ona göre uygulamaya gelistirceme
Akşam dosya atarım----->>>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.liZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
oooo dostum çok sağol ya valla bende ant download ıle ındırmek ıstedım olmadı hangı programı kullandın ?Buyur dostum, senin için indirdim gogle drive yükledim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ufaklk izlesin. Keyifli seyirler.
Benim yöntem biraz karmaşık dostum, web sayfasının kaynak kodu üzerinde işlemler yapıyorum anlatması uzun sürer. Keyifli seyirleroooo dostum çok sağol ya valla bende ant download ıle ındırmek ıstedım olmadı hangı programı kullandın ?
hocam teşekkürler ya en basit yeri var aslıdna şu arada 1 reklam giriyor onu ne ile kesebilirim anymp4 convert ıle yapamadım bir türlü?Benim yöntem biraz karmaşık dostum, web sayfasının kaynak kodu üzerinde işlemler yapıyorum anlatması uzun sürer. Keyifli seyirler
O iş o kadar basit değil dostum. Reklamları aradan keseceksin, her kesilen convert edilecek felan uzun iş,. Sonra onları birleştirme işi de var. Bece değmez uğraşmana. Ama ille de yapmak istiyorum dersen, Windows 11 de fotoğraflar uygulamasıyla kesme işlemi yapabilirsin (görüntü kalitesi biraz düşer) birleştirmeyle hiç uğraşma, kestiğim parçaları numaralandırıp aynı klasöre koy player sırayla oynatır hepsini.hocam teşekkürler ya en basit yeri var aslıdna şu arada 1 reklam giriyor onu ne ile kesebilirim anymp4 convert ıle yapamadım bir türlü?
hepsi 1 dk için değmez teşekkürler emeğine sağlıkO iş o kadar basit değil dostum. Reklamları aradan keseceksin, her kesilen convert edilecek felan uzun iş,. Sonra onları birleştirme işi de var. Bece değmez uğraşmana. Ama ille de yapmak istiyorum dersen, Windows 11 de fotoğraflar uygulamasıyla kesme işlemi yapabilirsin (görüntü kalitesi biraz düşer) birleştirmeyle hiç uğraşma, kestiğim parçaları numaralandırıp aynı klasöre koy player sırayla oynatır hepsini.