uydunun iptv uygulaması ,usbdeki m3u linkini nasıl görür

allburak

Üye
Konular
3
next uydu alıcımda iptv hesabı kurmak için usb den hesap yükle butonuna basıyorum ama indirdiğiö linki görmüyor nasıl bi dosya hazırlamamız lazım uzantısı vesaire nasıl olması gerek

next uydu alıcımda iptv hesabı kurmak için usb den hesap yükle butonuna basıyorum ama indirdiğiö linki görmüyor nasıl bi dosya hazırlamamız lazım uzantısı vesaire nasıl olması gerek
Next in bin tane uydu alıcı var , tam modelini yazarsanız çözüme hızlı ulaşırsınız.
usb den yüklenen de cccam hesabı bildiğim kadarıyla , m3u değil.

Dostum Tekkan dostumuzun önerisine katılıyorum. Bende NEXT 64 uydu cihazı mevcut. Cihaz içinde JOKER uygulaması gömülü.Uygulama menüsünde IPTV hesap ayarları bölümüne girip ilk satıra tip, internetten M3U, ikinci satırda, şema https:// yi seçip, URL adres satırına dilediğiniz kodu (örneğin ) girdiğinizde, o kod ile paylaşılan ne varsa ulaşabiliyorsunuz. Cihaza toplamda on ayrı kod ekleme olanağı mevcut. Şayet cihazınızda JOKER uygulaması mevcutsa denemenizi öneririm. Saygılar.

m3u yu bilemiyorum ben beceremedim ya da ama xtream kodlar için;
Next 2000 fta ya usb den bu dosya ile yüklüyordum, dosyayı herhangi bir text editor ile editleyip kendi adres port kullanıcı adı ve şifrenizi girip , usb den hesap yükle ile deneyiniz.
Rar'dan çıkartınız uzantısı mutlaka cfg olacak..

Ekli dosyalar

• xtream__1_.rar
    202 bayt · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
uygulaması var next uydu alıcımda iptv hesabı kurmak için usb den hesap yükle butonuna basıyorum ama indirdiğiö linki görmüyor nasıl bi dosya hazırlamamız lazım uzantısı vesaire nasıl olması gerek
hangi modeli kulanıyorsunuz usbden yükleme için önce m3u.txt oluşturmalısınız ayrıca xtream olarak yükleyebilirsiniz nextin bir çok cihazında jetiptv uygulaması var mac adresi üzerinden uzaktan yükleme yapabilirsiniz

iptv bölümünde iptv tuşuna basın jettv yoksa bunu deneyebilirsiniz cihazınız destekliyorsa uzak yükleme yapabilirsiniz

not :cihaz fabrika çıkışında jettv olmayabilir yazılım güncelesi ile gelebilir yazılımdan sonra alta yazanı yapın

Menü Basınız Düzen-Cihaz bilgileri üzerinde kırmızı tuş 1234 ile girişler server emu menu ve Jet Tv açılır

xtream yükleme

menü xtream bölümü

kulanıcı adı xxxx
şifre xxxx
port örnek 08080
url adresi başına http:// koymadan

örnek olarak tv.btel.hitv.one

Son düzenleme:

Geri