Uyduculara selam olsun

Şifresiz maçları izlemeyi araştırırken keşfettim siteyi. Uyduyla ilgilenen varmı aramızda bugünlük işlerimizi tamamladık. Herkese selamlar

Ekli dosyayı görüntüle 8397
merkezi sistem bu her uyducu bunu kuramaz normal LNB ile çalışmaz merkezi sistem LNB farklı oluyor
bende motorlu çanak var hellsat tan thor uydusuna kadar tüm yayınları alıyorum gerçi çok izlemesemde hobi olarak kurdum

emu döneminde uydu çok popülerdi hotbirid astra sürüs thor çok izleniyordu
dongle cihazlar vardı bir uydudan data alıyordu şifreli kanları açıyordu

emu döneminde uydu çok popülerdi hotbirid astra sürüs thor çok izleniyordu
dongle cihazlar vardı bir uydudan data alıyordu şifreli kanları açıyordu
Skystar 2 ile az mı download yaptık . 150 lik çanağa 5 lnb bağlar çatılarda gezerdik :) uydu cihazlarına yazılım atardım , çok ekmeğini yedim .

Herkesin içinde varmış bu iş :) baktımda pek paylaşım yapan yok artık biraz bilgilerinizi bizlerle paylaşırsınız heralde :D

yazılımları yanlış hatırlamıyorsam rs232 koblosu ile atıyorduk sonra usb ile yüklemeye başladık
analok uydu cihazı döneminde astra19 uyusundan çok zor sinyal alınıyordu bu uydu için 150 çanak aldım tam verim almak için
içinde yükseltiçi olan baf cihaz aldım ne günlerdi onlar

Uydu halen popüler, biz merkezi sistem yayını kullanıyoruz. Oturduğum yerde 10 sene önce çatılar antenden görünmüyordu, şimdi bakıyorum tek tük, sanırım merkeziye geçildi bir de internet iyice yaygınlaşınca diğer uydularda alengirli kanal arayan da pek kalmadı 😊

Humax vardı bende de, 1,2 derken motorlu çanağa geçmiştim en son.

Uydu halen popüler, biz merkezi sistem yayını kullanıyoruz. Oturduğum yerde 10 sene önce çatılar antenden görünmüyordu, şimdi bakıyorum tek tük, sanırım merkeziye geçildi bir de internet iyice yaygınlaşınca diğer uydularda alengirli kanal arayan da pek kalmadı 😊
iptv çıktı uydu hobisi biti çanağın azlamasının bir nedenide bir çok kişi dayzek ile 3-4 uydu izliyordu şimdi genel olarak sadce türksat kuruluyor birde 8 li LNB çıktı çanak sayısı azaldı tekli LNB varken herkez kendini bir çanak kurdutuyodu

Geri