Uydu Alıcılı İPTV cihaz önerisi

bertonee

Üye
Konular
1
Selamünaleyküm arkadaşlar,
Uydu alıcısı olan ve Sinetech in youtube videolarında paylaştığı mor içerikleri olan iptv m3u listelerini çalıştıracak uygun fiyatlı bir cihaz almayı düşünüyorum.

Bilgili arkadaşlarin önerilerine açığım.
Teşekkürler.

Dreamstar nova hiç düşünmeden alın derim fiyat performans açısından süper.

Hocam baktım buna da. Uydu alıcısı değil tv box sadece bu. Uydu için girişi yok.
Uydu girişli derken tam olarak nasıl bir şey arıyorsunuz, Iptvlerin kendileri genellikle apk dosyaları olduğundan Tv Box gibi cihazlarda çalışacağından genellikle böyle öneriler gelecektir buraya. Hem uydu alıcılı hem de tv box'u bir arada barındıran bir cihaz ben daha önce hiç görmedim ki gerekte yok eğer internet bağlantısı varsa indirebileceğiniz iptv programları ile televizyon kanalları ya da ne için kullanacaksınız m3u listesi veya kanal listesi dosyaları ile o olayı halledebilirsiniz.

merhaba
sunplus spacex alabilirsiniz fiyatı 500 tl civarı dahili wifi mevcut

Uydu girişli derken tam olarak nasıl bir şey arıyorsunuz, Iptvlerin kendileri genellikle apk dosyaları olduğundan Tv Box gibi cihazlarda çalışacağından genellikle böyle öneriler gelecektir buraya. Hem uydu alıcılı hem de tv box'u bir arada barındıran bir cihaz ben daha önce hiç görmedim ki gerekte yok eğer internet bağlantısı varsa indirebileceğiniz iptv programları ile televizyon kanalları ya da ne için kullanacaksınız m3u listesi veya kanal listesi dosyaları ile o olayı halledebilirsiniz.
Uydu kanallari için LNB girişi istiyorum.(Annem ve Babam için klasik uydu kanallarına alışıklar)
Hem uydu cihazı gibi kullanayım hem de m3u listelerini izlemek için istiyorum.
Normalde bende redline ts2500 modeli vardı hem uydu kanallarını hemde içinde xtream codes uygulaması vardı kendi ücretli aldığım iptv kullanıcı adı şifre girerek izliyordum. Fakat sinetech youtube kanalında paylaştığı kekik ve Efendikralin vermiş olduğu m3u lari açamıyordum o cihazda.(kullanıcı adı ve şifre şekilde değilde sadece kısa link olarak paylaşıldığı için.)Şimdi benim bu uydu cihazı bozuldu bozulmusken alacağım cihazda böyle bir özellikte olsun istiyorum.

Uydu kanallari için LNB girişi istiyorum.(Annem ve Babam için klasik uydu kanallarına alışıklar)
Hem uydu cihazı gibi kullanayım hem de m3u listelerini izlemek için istiyorum.
Normalde bende redline ts2500 modeli vardı hem uydu kanallarını hemde içinde xtream codes uygulaması vardı kendi ücretli aldığım iptv kullanıcı adı şifre girerek izliyordum. Fakat sinetech youtube kanalında paylaştığı kekik ve Efendikralin vermiş olduğu m3u lari açamıyordum o cihazda.(kullanıcı adı ve şifre şekilde değilde sadece kısa link olarak paylaşıldığı için.)Şimdi benim bu uydu cihazı bozuldu bozulmusken alacağım cihazda böyle bir özellikte olsun istiyorum.
Arkadaşım istediğin şeylerin olması için TV baxa ihtiyacın var yazdığım cihaza tünerde takılır hem uydu hem TV bax olur benim yazdığımı al demiyorum ama senin yazdıkların olacak ise böyle bir cihaz almalısın bence söylediğim cihazı alsan bile annen baban nasıl kullanacak

Lütfen yazıyı okumadan cevap yazmayın arkadaş uydu alıcısı degil istediklerinin olması için TV boxa ihtiyacı var.
Tcl isimli arkadaş, konu sahibinin tam ihtiyacı olan ürünü göndermiş bence, konuyu biz yanlış anlamışız. Uygun fiyatlı wifi destekli hem uydu alıcısı hem de iptv çalıştırıyor. Emsalleri var ama konu sahibi arkadaşın işini görecek bir cihaz türü bu.

• Beğen
Tepkiler: tcl
sunplus spacex benim kullandığım önceki cihaza çok benzer bu cihazın tek eksiği Sinetech kanalının paylaştığı linkleri açamam bunda. Sadece kısa link verildiği için. Xtream uygulamasında site port kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Diğer arkadaşin söylediği dreamstar nova da tuner girişi yok onun için ekstra aparat almak gerekiyor o da sıkıntılı diye okudum.

Aslında tam olarak istediğim cihaz Hiremco matrix pro lakin fiyatı çok yüksek. Belki aramızda uygun fiyatlı muadilleri kullananlar vardır diye düşündüm de yok muhtemelen teşekkür ediyorum herkese.

welbox biz10 bunada bakabilirsin
fiyatı 2500 tl civarı 16/2 hibrit cihaz

dostum alacağın cihaz botech wzone 4k kendim kullanıyorum qn numara cihazdır google lisans typc-c tuner aparatı ile uydu alıcısı harici numaratik kumanda annen bababn kendi kumandasında zorlanır istersen youtube inceleme videoları var bir bak derim..

Selamünaleyküm arkadaşlar,
Uydu alıcısı olan ve Sinetech in youtube videolarında paylaştığı mor içerikleri olan iptv m3u listelerini çalıştıracak uygun fiyatlı bir cihaz almayı düşünüyorum.

Bilgili arkadaşlarin önerilerine açığım.
Teşekkürler.
Uydu alıcılı cihazı uygun fiyatlı alma ihtimaliniz yok.Ayrıca ttavsiyede etmem iki işlevli cihaz almanızı.Hem uydu alıcısı yetersiz,hemde androidi..Android 5-6 civarı sürümler yüklü ve güncellemede yok.Uzaktan iyi görünsede iki işlevli cihazlar hiçbir işe yaramaz.

Dreamstar Nova ve ayrıca

alıp dreamstarın type c gi,rşine takınca uydu kanallarını izleyebiliyorsunuz. Hesaplı ve android 12 hibrit cihazınız oluyor.​

Dreamstar nova için ,

Wzone için, en uygun fiyatlar .

Geri