UYAP E-SATIŞ

hakanfh

Üye
Konular
3
İyi günler arkadaşlar UYAP e satış dan ortaklığı giderilmesi davası yaşayan varmı acaba

Ben varım kardeşim sorun nefir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

Ben varım kardeşim sorun nefir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
654m2 bir yerimiz var 7 hisseli 1 kişinin hissesi 545m2 diğerlerinin 19m2 bu hissesi az olanlar açık artımaya girerken teminat yatıracaklar mı acaba bazı yerler%10 dan az olduğu için yatıracak diyor bazı yerler hisse sahibi yatırmaz diyor evin fiyatını bilirkişi 2.318.000 değer biçti eğer yatırırsak ne kadar teminat yatırırız acaba

654m2 bir yerimiz var 7 hisseli 1 kişinin hissesi 545m2 diğerlerinin 19m2 bu hissesi az olanlar açık artımaya girerken teminat yatıracaklar mı acaba bazı yerler%10 dan az olduğu için yatıracak diyor bazı yerler hisse sahibi yatırmaz diyor evin fiyatını bilirkişi 2.318.000 değer biçti eğer yatırırsak ne kadar teminat yatırırız acaba
bildigim kadariyla:

1- tasinmaz sahipleri teminat yatirmaz. eger almak gibi bir niyetiniz yoksa.
2- satistan payina dusen kadar dagitilir.
3- yine de satisin yapilacagi daire aranip bilgi alinabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Geç olmadıysa cevap vereyim hisse oranınız %10 dan azsa teminat yatırırsınız. Kesin bilgi olarak söylüyorum. Teminat bedelini zaten sitede veriyor. Tabi izalei şuuyu da satın alacaksanız teminat bedeli yatar. Yoksa herhangi bir bedel ödemenize gerek yok ihale sonuçlanınca hissenize düşen para bankaya havuz hesabına yatırılır. Eğer iban belirtirseniz ibana da yatıyor ama geneli havuz hesabında oluyor kimliğinizle gidip alabiliyorsunuz. Banka hesaplarınızda görülmüyor havuza yatarsa para.

Hisse oranı az olan teminat yatırır ancak birleşirseniz yatmaz diye biliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri