Ustaya Saygı...

Latte

Geliştirici
Konular
72
@dehakan7 her sabah yaşattığınız bu manzarayı şaşkınlıkla seyrediyorum.
@tıngırmıngır ve ben araya girebilmiş. en azından gümüş ve bronz madalya almaya hak kazanmışız. Ama pek uzun sürmeyecek gibi 😅

Ekran grnts 2024 12 12 075857

Saygı bizden , zaman buldukça aktif olmaya çalışıyorum forumda @Sinetech gibi değerli bir arkadaş için destek sadece, çünkü uzun zamandır kendisini takip ediyorum seviyesini ve çizgisini hiç bozmadan devam etti, Saygıyı hak eden o bence , bizleri foruma davet edince bizde elimizden geleni yapıyoruz, Forum çok güzel desteğe devam ;)

Son düzenleme:
Katılmamak işten bile değil 👏

Günaydın @tıngırmıngır . Adını en kolay yazdığım kullanıcı adlarının başında geliyorsunuz. @tın dedim mi leb ve leblebi direkt. Alternatifsiz 😅

Günaydın @tıngırmıngır . Adını en kolay yazdığım kullanıcı adlarının başında geliyorsunuz. @tın dedim mi leb ve leblebi direkt. Alternatifsiz 😅
Senin kullanıcı adı da iyi oldu abi diğeri uzundu @ atıp yazarken bazen klavyede harfleri karıştırıyordum bu arada sütlü mü sütsüz mü ? 😅

Saygı bizden , zaman buldukça aktif olmaya çalışıyorum forumda @Sinetech gibi değerli bir arkadaş için destek sadece, çünkü uzun zamandır kendisini takip ediyorum seviyesini ve çizgisini hiç bozmadan devam etti, Saygıyı hak eden o bence , bizleri foruma davet edince bizde elimizden geleni yapıyoruz, Forum çok güzel desteğe devam ;)
uygulama tanıtmak için y. kanalında @Sinetech hiç pes etmeden elinden geleni yapıtı/yapıyor

Geri