USBKoru - USB Antivirus | Flash Bellek Zararlı Temizleme Programı

IronWolfTamga

Müdavim
Puan 123
Çözümler 0
@IronWolfTamga

1780948626167.png

USBKoru ™ v3.04
USB Disk Güvenlik / Temizleme Aracı

ThreatWall Tanıma Birimi
v3.04 Build (291)

Zararlı Tanıma Veritabanı
44172598 Farklı Türev / Kombinasyon + özelleştirilebilir veritabanı (db.db)

USBKoru Bilgisayara Takılan USB Bellek Türündeki Taşınabilir Depolama
Kaynaklarından Yayılan Trojan / Virüs / Worm Türündeki Zararlı Dosyaları
Otomatik Olarak Temizlemektedir..
Bilgisayarınızın Arkaplanında Sürekli Aktif Olarak Çalışan USBKoru
Maksimum Yükte 5MB Bellekte Yer Kaplamaktadır, Takılan USB Bellek Taranarak
İçeriğinde Zararlı Olabilecek Dosya Türleri Otomatik Olarak Temizlenecektir..

ThreatWall Teknolojisi
Bu Teknoloji, Tanınmayan Yeni Çıkan Zararlı Türevlerini, Dosya İçeriğini Tarayarak Yüksek Hızda
Zararlı Yada Zararsız Dosya Olarak Nitelendirir, Ayrıca Anlık Güvenlik Sağlayarak Zararlı Türevlerinin
Bilgisayara Bulaşmasına Engel Olur Ve Tespit Edilen Dosyalar Sürücüden Tamamen Kaldırılır..

Tanınan Zararlı Türevleri
"inf" "cmd" "vbs" "pif" "scr" "lnk" "bat" "com" "cpl" "dll"
"tmp" "msc" "reg" "vmx" "url"

Desteklenen Windows Sürümleri
Windows XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Win 8.1 / Win 10 /Win11

NOT! - Geliştiricisinin Kendi Notu-
2020 Yılında kendim için kodladığım ve hala kullandığım güvenlik yazılımımdır.
Bu zamana kadar beni yarı yolda bırakmadı, umarım sizlerinde işine yarar.

Klasörü istediğiniz bir yere kopyalayın
yönetici olarak başlatın, her bilgisayar açılışında oto çalışacaktır.
oto başlatmayı kapatmak için "Görev yöneticisi > Başlangıç" Bölümünden devredışı bırakabilirsiniz.

İndirme :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTOTAL :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

teşekkürler paylaşım için

Ben de çalışmadı

NET Framework Kurulu C++ RunTime hangi sürümü olması lazım biliyor musun ? sürümünü biliyorsan indireyim
C++ RunTime demekle olmaz hangi sürümde çalıştığını bilmemiz lazım.

NET Framework Kurulu C++ RunTime hangi sürümü olması lazım biliyor musun ? sürümünü biliyorsan indireyim
C++ RunTime demekle olmaz hangi sürümde çalıştığını bilmemiz lazım.
Genel'de en güncel sürümü indirip kurman yeterlidir.Çünkü çok sürüm var.Örnekler aşağıda
yc7cQ65DRf6kb4.png

Dediğiniz programların ne işe yaradığını biliyorum benim size sormak istediğim program yazılırken belli sürüm üzerine yazılıyor eski sürüm veya yeni sürüm ile alakası yok hangi sürüme uyumlu yazıldı ise onu kurmamız lazım canlı bir örnek vereyim benim bilgisayarım da böyle bir program var (Free Link Checker) sence C++ RunTime hangi sürümüne ihtiyaç duyuyordur son sürümü indir sorun çözülür diyeceksin runtime-5.0.17-win-x64 sürümüyle çalışıyor demek istediğim bu sen verdiğin programın hangi sürümle çalıştığını bilmemiz lazım

Dediğiniz programların ne işe yaradığını biliyorum benim size sormak istediğim program yazılırken belli sürüm üzerine yazılıyor eski sürüm veya yeni sürüm ile alakası yok hangi sürüme uyumlu yazıldı ise onu kurmamız lazım canlı bir örnek vereyim benim bilgisayarım da böyle bir program var (Free Link Checker) sence C++ RunTime hangi sürümüne ihtiyaç duyuyordur son sürümü indir sorun çözülür diyeceksin runtime-5.0.17-win-x64 sürümüyle çalışıyor demek istediğim bu sen verdiğin programın hangi sürümle çalıştığını bilmemiz lazım
O zaman şöyle yapabilirsin.Yazılımı "Uyumluluk Modundan" = Windows 10 olarak çalıştır.

demek istediğim bu sen verdiğin programın hangi sürümle çalıştığını bilmemiz lazım

Bunu anca geliştiricisi bilir. Kendisi'de 2021'den beridir sanal alem'de kayıp konumunda....

O zaman şöyle yapabilirsin.Yazılımı "Uyumluluk Modundan" = Windows 10 olarak çalıştır.

Bunu anca geliştiricisi bilir. Kendisi'de 2021'den beridir sanal alem'de kayıp konumunda....
Verdiğin programda bir şey fark ettim şöyle bir uyarı var!
Program Çalışmazsa isminde bir dosya oluşturulmuş dosyanın içine baktığımda 3 adet dosya var.
1: Dosya Kaydet
2:scrrun.dll
3:sysinfo.ocx
Bu dosyaların nereye atılacağı hakkında bilgi verilmemiş bu dosyaların nereye kaydedileceğini bilsek dahi içeriğinde nasıl bir yazılım olduğunu bilmeden kaydetmek doğru değil benim düşüncem bu.

Verdiğin programda bir şey fark ettim şöyle bir uyarı var!
Program Çalışmazsa isminde bir dosya oluşturulmuş dosyanın içine baktığımda 3 adet dosya var.
1: Dosya Kaydet
2:scrrun.dll
3:sysinfo.ocx
Bu dosyaların nereye atılacağı hakkında bilgi verilmemiş bu dosyaların nereye kaydedileceğini bilsek dahi içeriğinde nasıl bir yazılım olduğunu bilmeden kaydetmek doğru değil benim düşüncem bu.
Ben bunları System32 içine kopyalamıştım..Tabii ben yazılımcısına güvendiğimden.Aynı güveni sen duymak değilsin.Ve haklısın bir WindowsPC kullanıcısı olarak şüphe duymakta....

Geri