Yardım USB Uyum Sorunu - Homatics Box R 4K

mapsino

Üye
Konular
2
Herkese merhaba.
Homatics Box R 4K kullaniyorum.

Usb portlarda uyum sorunu mu var tam anlayamadim. Enteresan bir sorun yaşıyorum. Yardim rica ediyorum.

CİHAZ BU
1000067837

Bu typeC coklayici her bilgisayarda calisiyor
Tv boxta calismadi
1000067838

Bu flaş bellek pc de calisiyor.
Tv boxın usb 2 ve usb 3 portunda çalıştı.
1000067840

Bu belleğin tum cikişları bilgisayarlarda calisiyor.
Boxın hicbir portunda calismadi. Ne typeC ne usb2 ne usb3 hicbirinde calismadi.
1000067839

TypeC coklayiciyi telefonda sorunsuz calisiyor.
1000067969

Boxın typeC portu sadece uydu alici bağlamak icin mi? Sanırım typec disk flaş bellek desteklemiyor
1000067960-jpg.7844

Son düzenleme:
Herkese merhaba.
Homatics Box R 4K kullaniyorum.

Usb portlarda uyum sorunu mu var tam anlayamadim. Enteresan bir sorun yaşıyorum. Yardim rica ediyorum.

CİHAZ BU
Ekli dosyayı görüntüle 7819

Bu typeC coklayici her bilgisayarda calisiyor
Tv boxta calismadi
Ekli dosyayı görüntüle 7820

Bu flaş bellek pc de calisiyor.
Tv boxın usb 2 ve usb 3 portunda çalıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 7823

Bu belleğin tum cikişları bilgisayarlarda calisiyor.
Boxın hicbir portunda calismadi. Ne typeC ne usb2 ne usb3 hicbirinde calismadi.
Ekli dosyayı görüntüle 7821

Formatları uyuşmuyor olabilir... NTFS, Fat32, ext4 formatı gibi ve USB formata göre biçimlendirilebilir ama diğeri çoklu port ortam o da uyumsuz olabilir

USB yi görmesi için homatics box r 4k üzerinden bir ayar yapılması gerekiyor mu?

Formatları uyuşmuyor olabilir... NTFS, Fat32, ext4 formatı gibi ve USB formata göre biçimlendirilebilir ama diğeri çoklu port ortam o da uyumsuz olabilir
bütün formatları denedım. ntfs fat32 exfat hepsını denedım.

kinston ntfs olarak tüm portlarda calıstı.

diğer metal olan usb hiç bir portta çalışmadı. her çeşit denedım. ama pc'de çalışıyor. enteresan bir durum var

Aynı cihaza sahibim ama böyle bir sorunu bende yaşamadım ne takarsam takayım hemen tanıyor. Gerekli bir ayar veya uyumsuzluk hiç yaşamadım henüz.

Ayarlardan USB modu hatayı ayıkla diye bir alan var geliştirici seçeneklerde onu açıp dener misin?

Aynı cihaza sahibim ama böyle bir sorunu bende yaşamadım ne takarsam takayım hemen tanıyor. Gerekli bir ayar veya uyumsuzluk hiç yaşamadım henüz.
Butun portlarini test etme şansınız oldu mu. Type-C çoklayici kullaniyor musunuz?
Kullaniyorsaniz marka model bilgisi isteyecektim.

Ayarlardan USB modu hatayı ayıkla diye bir alan var geliştirici seçeneklerde onu açıp dener misin?
Usb hata ayiklamayı ilk kurulumda acmistim.
Simdi host mode actim butun usb bellekler normal calisti. Onunla ilgisi varmi bilmiyorum.
1000067961

1000067960

Bu typeC portu sadece uydu alici bağlamak icin mi. Sanırım typec disk flaş bellek desteklemiyor

TypeC coklayiciyi telefonda sorunsuz calisiyor. Ama boxta calismiyor. Ikisi de android
1000067969-jpg.7849

type c sadece uydu tunnerli type-c tunner için .type c usb desteklemez
diğer usb poortlardan 2.0 veya 3.0 dan usb yi bağlayacaksın

Geri