usb type-c to usb type-c kablo

jettthasan

Paylaşımcı
Puan 36
Çözümler 0
@jettthasan
Merhaba,
Android poco x3 pro ile araç arasında
telefona birçok uygulama yükleyerek; fermata auto kurup, android auto ile araç ekranına veri ve uygulama çalıştırmak için
type-c to type-c kablo hem telefona hem android auto ya en uyumlu olanını marka vs. kullanmak istiyorum.
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yapabilirlerse bir adet almayı düşünüyorum. Diğer bağlantılar yerine direk kablolu bağlantı.
Aracın type-c leri 15w üzerinden çalışıyor
Teşekkürler

Belkin BoostCharge
Ugreen US355
Anker

Bunlar kaliteli kabloları ile bilinirler. Uzun yıllardır kullandığım markalar.

Teşekkürler dönüşler için.
Araç 15w üzerinden type-c bağlantısı var ve alınacak ürün şarj amaçlı değil veri aktarma amaçlı olacak, özellikle kullanmış arkadaşların varsa bilgi tecrübeleri yardımcı olacaktır.
Önemli olan pocox3 telefonla ve araçla uyumlu olması,
veri aktarma değerleri vs. 480 mbps den başlayıp, 5-10 mbps gibi değerler veren type-c ler var ama ben bizzat kullanmış ve kullanan varsa tam isabetli olur amacı ile yazmıştım.
Bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

Merhaba,
Android poco x3 pro ile araç arasında
telefona birçok uygulama yükleyerek; fermata auto kurup, android auto ile araç ekranına veri ve uygulama çalıştırmak için
type-c to type-c kablo hem telefona hem android auto ya en uyumlu olanını marka vs. kullanmak istiyorum.
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yapabilirlerse bir adet almayı düşünüyorum. Diğer bağlantılar yerine direk kablolu bağlantı.
Aracın type-c leri 15w üzerinden çalışıyor
Teşekkürler
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

hiç bir sıkıntı yaşamadım. marka model seçmez. 2024 ten beri halen kullanıyorum.

Gereksiz Konu Hortlatma (Flood) Yasaktır!
belkin alın hatta almışken 240w olanı alın ileriye dönük

Geri