Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

Yeni içerikler geliyor arada bakıyorum tekrar teşekkürler fakat dizivix uygulamasını merak ettim ama uzun zamandır indirme hatası veriyor diğerlerinin aksine sorun bende mi?
Uygulama iniyor kuruluyor. Ama uygulama çalışmıyor. Muhtemelen dizivix yapımcısı geliştirmeyi bıraktı.

Uygulama iniyor kuruluyor. Ama uygulama çalışmıyor. Muhtemelen dizivix yapımcısı geliştirmeyi bıraktı.
Bende uzun süre bekliyor sonra hata veriyor indirme yapmıyor büyük ihtimalle öyle olmuştur.

Dizixo TV Beta
CineHd
uygulamaları depoya eklendi. Unlinked üzerinden indirebilirsiniz.

Sportfire uygulaması varmı mağazada

Mağaza harika ciden Paris moda sokağı gibi ⭐ kalite

Rectvler için son güncellemeler eklendi.

Son düzenleme:
Neyse gerekli düzenlemeleri yapıp inatbox ve inat TV pro içinde güncellemeler yapıldı.

Unlinked kütüphanesinde yeni eklenen uygulamaları bir araya toplamak için Yeni Eklenenler adlı kategori ekledim. Ve yeni bazı uygulamalari oraya sabitledim. Denenmesini tavsiye ederim.

unliked uygulama pin kodu istiyorum?

teşekkür ederim.eline sağlık güzel uygulama...

Unlinked kütüphanesinde yeni eklenen uygulamaları bir araya toplamak için Yeni Eklenenler adlı kategori ekledim. Ve yeni bazı uygulamalari oraya sabitledim. Denenmesini tavsiye ederim.
Uygulamayi yükledim ama kod girmem isteniyor yardımcı olabilirmisiniz

Netfly için yeni güncelleme v3.0.0 güncellemesi unlinked reposuna an itibari ile eklenmistir. Netfly yeni siyah logoya geçtiği için siyah logosu ile birlikte eklendi. Vip 1080p olarak çalışıyor. Mobilde kurulurken play protect uyarısı veriyor yani kurmak yada kurmamak yine her zaman olduğu gibi sizin sorumluluğunuzda...

Geri