Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine özelden yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

Bilgisi olmayanlar için önceki Forum başlığımizdan okuyabilir. Linki bıraktım. 👍🏻

Dolaşırken bir yabancı içerik üreticinin unlinked içeriğini gördüm daha önce görmediğim birçok uygulama bulunuyor eğer içerik eklemende veya uygulamaları deneyimlemekte faydalı olacaksa varsa gönderebilirim.

Dolaşırken bir yabancı içerik üreticinin unlinked içeriğini gördüm daha önce görmediğim birçok uygulama bulunuyor eğer içerik eklemende veya uygulamaları deneyimlemekte faydalı olacaksa varsa gönderebilirim.
Emdyoutube mu?

İstek üzerine Es File Explorer v4.4.3.4 sürümü yüklendi

Teşekkürler arkadaşım faydalı bir depo olmuş.

Merhaba bir virüs tarama uygulaması eklenebilir belki Virus Total olabilir mesela.

Merhaba bir virüs tarama uygulaması eklenebilir belki Virus Total olabilir mesela.
Virustotal in TV de kullanısli olacağını düşünmüyorum. Sonuçta kumanda ile yönetim dosya ekleme vs söz konusu. Ama bi kontrol edebiliriz bı ara varmı yok mu

Evet doğrudur, sadece düşündüm de ihtiyaç aslında herhangi bir virüs kontrol uygulamasının olması sizin içeriklerde sorun yaşamadım ama farklı yerlerden olabilir gözden kaçan olabilir bir kontrol edilip yüklenmesi önemli sonuçta.

Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine özelden yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

Bilgisi olmayanlar için önceki Forum başlığımizdan okuyabilir. Linki bıraktım. 👍🏻
Bir tanede benden FİRETVGURU

Beleş Tivi uygulamasi unlinked a eklendi. Eklenilmesi istediğiniz uygulama varsa iletişime geçip indirme adresini bilgilerini vermeniz yeterli

Pin alabilir miyim acaba

Yeni içerikler geliyor arada bakıyorum tekrar teşekkürler fakat dizivix uygulamasını merak ettim ama uzun zamandır indirme hatası veriyor diğerlerinin aksine sorun bende mi?

Geri