Uncharted serisine nereden başlamalıyım?

Rota

Paylaşımcı
Konular
69
Selam millet, hikayeli oyunları çok seviyorum ve şimdi Uncharted serisine dalmak istiyorum ama nereden başlayacağımı tam bilemedim.

Bende şu an Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras var ama önceki oyunları oynamadan bunlara geçmek mantıklı mı sizce? Hikaye açısından sıralama önemli mi?

Daha önce oynayanlar varsa, sırasıyla nasıl gitmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Selam millet, hikayeli oyunları çok seviyorum ve şimdi Uncharted serisine dalmak istiyorum ama nereden başlayacağımı tam bilemedim.

Bende şu an Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras var ama önceki oyunları oynamadan bunlara geçmek mantıklı mı sizce? Hikaye açısından sıralama önemli mi?

Daha önce oynayanlar varsa, sırasıyla nasıl gitmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
İki bölüm ayrı ayrı oynanıyor. En sonunda iki oyun bir birine hikayelerle birleşiyor bağımsız; oyun içinde aslında iki ayrı oyun var. Hangisinden başlamak istersen fark etmez. Bir hırsızın sonu ile başlamıştım.

Son düzenleme:
bazı oyunlar devam niteliğinde ya o yüzden sormuştum.

Hocam nasıl bağımsız Allah aşkına yapma unchated 1 den sona kadar bağlantılı yapma gözünü seveyim he sonuncu oyun belki nathan yok diye bağlantılı olmaz ama diğer hepsi bağlantılı
Vallaha ben Hırsızın Sonu ile başlamış sonra bitirmiş Kayıp Mirası oynamıştım. Kayıp Mirasın sonunda bir tek abisi katıldı. Ayrı ayrı oyunlardı. Bir bağlantı onun haricinde görmedim.

Hocam şöyle o yaşlı adam Sally varya onla tanışmalarını falan anlatıyor ben önce 4 ve sonra en son oyunu oynadım daha sonra 1-2-3 oynadım benim elime o şekilde geçmişti oyunlar ama hepsi bağlantılı

Geri