☆Ümitm0d☆9Xtream Premium

UmitM0d

Paylaşımcı
Konular
24
bu uygulama. YATAY MODDA ve haliyle yatay olarak kullanıldığı için Tv box diğer ayarlara tıkladığınızda çökme meydana geliyor mobilde kusursuz çalışıyor. TV oynatıcı konusunda bütün ihtiyaçları karşılayan bir uygulama. Telegram grubumdaki Bi üyem sayesinde dün öğrendim varlığını hemen modlamayalıyım dedim.Modlamışken dostlarımı da es geçmeyelim dedim.Bu uygulamayı kusursuz yapmak için tekrar bir modlama yapabilirim sonra. İyi seyirler

Çalışıyor güzel eline sağlık, yalnız arada uygulamadan atıyor

Son düzenleme:
Modladığınızda programın aslından ne farkı oluyor sayın ümit bey. Free den premiuma mi dönüyor yada tek farkı modladıgınız apk ları uzaktanmı takip edebiliyosunuz, kullanıcılara avantajı ne oluyor.

Xiaomi, antivirüs ile alakalı değil çoğu kişide çalışmıyorsa sorun bizde değil uygulamada
Gel gruba xiaomi telefona sıfırdan kurup video atayım bakalım sorun sende mi modda mi gör. O kadar insan kullanıp sen kullanamıyorsan sorun uygulamada nasıl oluyor. Az biraz mantık.

Modladığınızda programın aslından ne farkı oluyor sayın ümit bey. Free den premiuma mi dönüyor yada tek farkı modladıgınız apk ları uzaktanmı takip edebiliyosunuz, kullanıcılara avantajı ne oluyor.
Farkı anlamak için önce playstoredakini kullan sonra bunu.

Usta telegram grubuna istek atmıştım kabul edersen sevinirim.(kabul etmemissin)

Gel gruba xiaomi telefona sıfırdan kurup video atayım bakalım sorun sende mi modda mi gör. O kadar insan kullanıp sen kullanamıyorsan sorun uygulamada nasıl oluyor. Az biraz mantık.
Ver grubu geleyim

Geri