Ümit tv telegram linki nedir

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
32
Merhaba Ümit TV'nin Telegram kanalında grubu güçlendirmek için Emoji gönderin diyor bunun içine Telegram Premium üyesi olmak lazım herkes sana böyle Yoksa bende mi sıkıntı var ondan gruptan çıktım şimdi de gruba giremiyorum çözebilir misiniz bunu ya da Ümit abi yardımcı olabilir misin yeni uygulamanın sabırsızlıkla bekliyorum

Olmuyor bu sohbet bulunamadı diyor

Olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250525_194905_Telegram.jpg
    Screenshot_20250525_194905_Telegram.jpg
    257.6 KB · Görüntüleme: 33
Grup hala aktif, istersen ÜmitTV'nin adminini etiketle. O seni gruba alsın.

Bu ümit tv ne ki. Meraktan bakayım dedim. Üsteki telagram linkine tıkladım grup davetine de tıkladım admin kabul etmesi gerekiyor katılım için. Adminin sohbet kısmı kapalı.

Sen daha önceden gruptan çıkmışsın gruptan çıkanları bot otomatik ban atıyor. Sende ondan nasibini almışsın muhtemelen . Ne senin kullanıcı adın telegramda
Gruba katıldım teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.

Mesaj göndermek için grubu güçlendirin diyor Orada da Telegram Premium üyesi oluyor para ödettirecek bana Ben ondan çıktım biraz da Çünkü paylaşımları göremiyorum görmemişim de para öde diyor diğerleri mesaj yazabiliyor Ben niye yazamıyorum

Mesaj göndermek için grubu güçlendirin diyor Orada da Telegram Premium üyesi oluyor para ödettirecek bana Ben ondan çıktım biraz da Çünkü paylaşımları göremiyorum görmemişim de para öde diyor diğerleri mesaj yazabiliyor Ben niye yazamıyorum
Zaman zaman admin grubu sohbete kapatıyor o yüzden grubu güçlendirin diye bildirim çıkıyor çünkü 100 kişi aynı soruları sorup duruyor. Şu anda grup açık. Bence gruptan bir daha çıkmayın çünkü daha önce güzel bir apk paylaşmıştı. Yeni bir uygulama yapma hazırlığında.

Ümit Mod kanalı gizli grup olmuş,
Bazı kullanıcılar çıkarılmış sanırım?
kanala nasıl girilir şimdilik bilen yok!
kanal sahibi belki açıklama yapar.

Merhaba Ümit TV'nin Telegram kanalında grubu güçlendirmek için Emoji gönderin diyor bunun içine Telegram Premium üyesi olmak lazım herkes sana böyle Yoksa bende mi sıkıntı var ondan gruptan çıktım şimdi de gruba giremiyorum çözebilir misiniz bunu ya da Ümit abi yardımcı olabilir misin yeni uygulamanın sabırsızlıkla bekliyorum
Bu grupta ne var arkadaşlar altın mı dağıtıyorlar:) herkes bu grubun peşinde🤔

Dm den yazdın iki gün önce cevabını bildiğin şeyi niye gündem yapıyorsun burda tekrar. Grubu takip eden zaten bana dm den ulaşıp bilgilendirmesini alıyor. Genel olarak sorun; kimseyi çıkardığım yok, grubu sildim Şikayetlerden dolayı. forum kısa zamanda baya kitleye ulaşmış ki burada bu konuya yazılan mesajın ertesi günü ihtar aldım telegramda. Bu kadar bilmeniz şimdilik kafi. Huggingface.co sitesi kablo api key forumda herkes ile paylaşmamanızda sizin ve kullananların yararına olacağını düşünüyorum. Yarın Huggingface.co Türkiye erişim engeli yaparsa yada free kaldirarsa şaşırmayın. Çünkü forumda köstebek var. @qqqq seninde bu manasız hareketini anlamadım açıkçası neden bildiğin sorunun cevabını Bir daha buraya yazarsın.

Geri