Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
möpe

orda duracaksın kardeşim haklısın mağdur olmuş olabilirsin burda da sinetec de de admin ve program yapımcısı üstüne basa basa söylüyor anti virüs taraması yapın güvenmiyorsan yada şüphe de kalırsan iz programı kesinlikle yüklemeyi doğacak zarar dan sizler mesul sunuz diye şimdi kalkıp siteye laf etmek haksızlık oluyor okadar insan indirdi kullandı aynı link i sıkıntı çıkmamış sa sende çıkmış sa birşey atlamış yada yanlış yüklemiş olabilir sin...
Arkadaşım o zaman indirme linkini güvenli yapacaksın kimseyi mağdur etmeyeceksin ben siteye laf atmıyorum kardeş....

Test ettim virüs var uyarısı aldım ama
Güvendim yinede yükledim. Fakat vaad edilenle alakası yok, bomboş. Bu kişilerin amacı nedir anlamak zor. Kötü bir niyetleri varsa bu forumdan bir zahmet nokta nokta yani.

Selam buradan ümit tv yi telefonuma indirmeye kalktım kalktığıma bin pişman oldum telefonum hacklendi Allah'tan 700 tl zararla kurtuldum verdiğiniz linkten telefpnum hacklendi sine tech İ yıllardır takip ederim böyle bir sıkıntı yaşamadım ama bu linklerin takip edilmesi gerekir insanları mağdur etmesinler
Yalan söylüyorsun böyle birşey olması imkansız. 18 bin kişinin kullandığı bir uygulamaydı tek senin mi paranı çaldılar. İftara atma.Televizo uygulamasının modlu hali olduğu için virüs uyarısı veriyor diye zaten belirttim. Hem konuyu düzgün okumuyorsunuz hemde İftara atıyorsunuz. Sizin gibi zihniyetler yüzünden kapattım geliştiresimde gelmiyor şuan. Ümit TV den dolayı hacklendigini ispatla bana 700 TL ni 7bin TL olarak karşılarım ama ispatlayamazsan bir yardım kuruluşuna 7bin TL bağış yap hodri meydan. Burda yokum diye iyice sallamışlar.

Ekli dosyalar

• IMG_20250512_161150_086.jpg
    IMG_20250512_161150_086.jpg
    21.7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Test ettim virüs var uyarısı aldım ama
Güvendim yinede yükledim. Fakat vaad edilenle alakası yok, bomboş. Bu kişilerin amacı nedir anlamak zor. Kötü bir niyetleri varsa bu forumdan bir zahmet nokta nokta yani.
Hem konuyu okumuyorsun Hem yüklediğin uygulamanın üzerindeki koca açıklamayı okumuyorsun sonra da niyetimi sorgulayarak akıl veriyorsun. Ne kadar da inanarak boş konuşuyorsun. Yaptığım her uygulamada ne tek bir reklam ne de virüs var. Git yakınındaki okuma ve yazma kursuna kurs parasını ben verecem. Ama bu sefer okuduğunu anlayarak oku. Boş okuma olur mu

@UmitM0d telegram katılım isteği yapmıştım uzun zaman önce. Onaylarsan sevinirim teşekkürler

Yalan söylüyorsun böyle birşey olması imkansız. 18 bin kişinin kullandığı bir uygulamaydı tek senin mi paranı çaldılar. İftara atma.Televizo uygulamasının modlu hali olduğu için virüs uyarısı veriyor diye zaten belirttim. Hem konuyu düzgün okumuyorsunuz hemde İftara atıyorsunuz. Sizin gibi zihniyetler yüzünden kapattım geliştiresimde gelmiyor şuan. Ümit TV den dolayı hacklendigini ispatla bana 700 TL ni 7bin TL olarak karşılarım ama ispatlayamazsan bir yardım kuruluşuna 7bin TL bağış yap hodri meydan. Burda yokum diye iyice sallamışlar.
reis aldırma sen onlara onlar sadece boş konuşuyorlar

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Kullanıcı adın yok diye gruptan çıkarıldım da kullanıcı adı nasıl alınıyor var diye biliyorum ben HADİBAKALIM zaten bu kullanıcı adı değilmi

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Ümit usta kullanıcı adı aldım lütfen isteğimi yeniden kabul edermisin

Uygulama listeyi guncellemiyor ve kanal listesi gorunmuyor. Onceden sorunsuzdu. Listeyi sildiniz mi?

Arkadaşlar Ümit usta suan uygulamayı geliştiriyor.Bazen herkes gibi ailesine ya da işine zaman ayirdigindan uygulamanin bu aralar hizmet vermemesi gayet doğal. Kaldi ki 7/24 vip hizmeti verecek hali yok.

ne yalan söyleyeceğim kime iftara attım seninle uğraşmaya değmez yoksa gibileri biliyorumda uğraşmaya değmez haram zıkkım olsun....

ne yalan söyleyeceğim kime iftara attım seninle uğraşmaya değmez yoksa gibileri biliyorumda uğraşmaya değmez haram zıkkım olsun....
Birşey idda ediyorsan ispatlamak zorundasın. Yok öyle çamur at izi kalsın. Binlerce insan kullanmış bir senin mi paranı çaldılar. Yaptığın emeğime saygısızlık. Kim bilir ne halt yedin de virüs bulaştırdın telefonuna günah keçisi benim uygulamayı seçtin. Art niyetli bir insansın. Öyle bir durum olsa onlarca yüzlerce insan bu konudan muzdarip olurdu. Bi sende olduysa sorun sende demektir.

ümit arkadaş aylar önce uygulama kapandı başka uygulama üzerinde yoğunluk ilgileneceğim demiş siz hala aylar önce kapanan güncellemesi duran bi eylem in tartışmasını yapıyorsunuz forum da ki konuları takip etseniz zaten hatanizi anlayacak siniz.. yersiz tartışma bunlar

Arkadaşlar Ümit Tv bir süreliğine ara vermişti, severek kullandığımız uygulamayı yeniden açmak için çalışmalara başlamıştı , telegram sayfasında yazılanları okumadan bir şeyler söyleyip insanların şevkini kırmayalım lütfen. Birçok kanalı ücretsiz olarak seyrettik , kapatsa bile şimdiye kadar verdiği hizmetler için teşekkür etmek lazım diye düşünüyorum. Uygulamadan memnun olmayan arkadaşlarda silip memnun oldukları başka uygulamalara geçebilirler. Emeği geçen herkese teşekkürler.

ümit arkadaş aylar önce uygulama kapandı başka uygulama üzerinde yoğunluk ilgileneceğim demiş siz hala aylar önce kapanan güncellemesi duran bi eylem in tartışmasını yapıyorsunuz forum da ki konuları takip etseniz zaten hatanizi anlayacak siniz.. yersiz tartışma bunlar
👍

ümit tv nin önce den de mod deği forum da paylaştığı programları kullandık hiçbir sorun da yaşayan duymadım sağolsun en zor anlarda imdat a yetişti en çok kullanılan inat tv günlerce kapandı ama ümit mod edip açtığı günleri unutmadım ne tv reklamı kaldırıp sizlere sundu ki hala aynı mod lu program bende çalışıyor kullanırken ballandıra ballandıra kullandık bi program kapattı diye sanki satın aldık da ümit i sigorta yastık yol ssk yemek verdik de işten kovulan çırak muamelesi yapman hiç ama hiç hoş değil bence ümit bu muameleyi hak etmiyor Allah'tan bana admin lik verilmemiş yetki olsaydı senin gibi nankörler i forum dan silmek olurdu teşekkür etmek nesine rencide edip laf sokup hakaret hak etmiyor burdaki arkadaşlar tşk u hak ediyor mecbur değilsin forumda kalmaya. ama kalıyorsan da tşk etmeyi öğrenmen gerekiyor....

Konuyu görüntüleyenler

Geri