Goksannncigrikk
Üye
- Konular
- 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ümit TV listeyi kendimiz mi ekliyoruzMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Selam buradan ümit tv yi telefonuma indirmeye kalktım kalktığıma bin pişman oldum telefonum hacklendi Allah'tan 700 tl zararla kurtuldum verdiğiniz linkten telefpnum hacklendi sine tech İ yıllardır takip ederim böyle bir sıkıntı yaşamadım ama bu linklerin takip edilmesi gerekir insanları mağdur etmesinlerMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
orda duracaksın kardeşim haklısın mağdur olmuş olabilirsin burda da sinetec de de admin ve program yapımcısı üstüne basa basa söylüyor anti virüs taraması yapın güvenmiyorsan yada şüphe de kalırsan iz programı kesinlikle yüklemeyi doğacak zarar dan sizler mesul sunuz diye şimdi kalkıp siteye laf etmek haksızlık oluyor okadar insan indirdi kullandı aynı link i sıkıntı çıkmamış sa sende çıkmış sa birşey atlamış yada yanlış yüklemiş olabilir sin...Selam buradan ümit tv yi telefonuma indirmeye kalktım kalktığıma bin pişman oldum telefonum hacklendi Allah'tan 700 tl zararla kurtuldum verdiğiniz linkten telefpnum hacklendi sine tech İ yıllardır takip ederim böyle bir sıkıntı yaşamadım ama bu linklerin takip edilmesi gerekir insanları mağdur etmesinler