Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğine sağlık kardeşimMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uygulama çok güzel. Fakat aynı sorunlar bende de var. Duraksama ve 1-2 saniye başa sarma problemi. Uygulamayı silip tekrar yükledim fakat düzelme olmadıTV de denedim vip maç kanları iyi ama diğer bütün kanallar da takılma oluyor duraklama oluyor başa sarma onun haricinde uygulama süper olmuş daha da iyi olacaktır umarım özelikle TV uyumu harika player ve kanal geçişleri kumanda ile sağ ve sol tuş ile harika kanal gezintisi yapılıyor şimdiye kadar hiçbir uygulama da böyle bir özellik görmedim bu bir ilk başarılarının devamını dilerim
Ok kadar güzel ki bu sorunu takmıyorum bileUygulama çok güzel. Fakat aynı sorunlar bende de var. Duraksama ve 1-2 saniye başa sarma problemi. Uygulamayı silip tekrar yükledim fakat düzelme olmadı
Eyvallah kardeşim daha yenileri geliyor birazdanOk kadar güzel ki bu sorunu takmıyorum bile
Sabah bi listeyi güncellerim.reis cnntürk tekliyor donuyor bilgin olsun
Olmasın o zaman gerek yok yaAnkete katılımınız önemle rica olunur
Canlı yayınların yanında dizi filmlerde olsun mu anketinize katılımınız listenin şekillenmesi sağlayacaktır. İçerikler ne kadar çok olursa açılışta ve listeyi güncelle dediğiniz de yüklenmesi biraz uzun sürer. Bunu baz olarak oy kullanınız dostlar.
Mod yapabildiginize gore bence dizi film icin cloudstream'e eklenti veya apk yapabilirsiniz. M3u dizi film ile cok gec aciliyorAnkete katılımınız önemle rica olunur
Canlı yayınların yanında dizi filmlerde olsun mu anketinize katılımınız listenin şekillenmesi sağlayacaktır. İçerikler ne kadar çok olursa açılışta ve listeyi güncelle dediğiniz de yüklenmesi biraz uzun sürer. Bunu baz olarak oy kullanınız dostlar.
Benmi anlamiyom gardas tikliyorum acilan sayfa bos yardimci olabilirmisiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende nasil yapabilirim gardas yardimci olurmusun televizo eklemek istiyorumEline sağlık hocam gerçekten çok güzel bundan sonra favorim diyebilirim özellikle televizo üzerine port fikri harika olmuş
Port edilmiş android box'akurulmuyorMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Güncelleme yapılmıştır bazı yenilikler
MOBESE,2025 FİLMLERİ, FİLM ARŞİV, DC/MARVEL FİLMLERİ, RAMAZANİ ŞERİF DOLAYISIYLA KURAN DİNLE,KURAN HATMİ KATEGORİSİ EKLENMİŞTİR.
~Yeni içerikleri görüntüleyebilmek için listeyi güncellemeyi unutmayınız.
◇İYİ SEYİRLER DİLERİM◇
Merhaba bu zaten televizo ile birlikte geliyor arkadaşın ilk sayfada eklediği uygulamayı indir yükle hepsi bu kadarBende nasil yapabilirim gardas yardimci olurmusun televizo eklemek istiyorum
reis altenrwtif ekler misin donuyor cnntürkSabah bi listeyi güncellerim.
Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.