Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben hasta yım evde yatıyorum tekrar al sana zahmet olmazsaKarakuş burada da mı buldun beniBeni bi sal
Geçmiş olsunBen hasta yım evde yatıyorum tekrar al sana zahmet olmazsa
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Kardeş ben hasta yım evde yatıyorum sana zahmet olmazsa tekrar al beniBen hasta yım evde yatıyorum tekrar al sana zahmet olmazsa
İftardan sonra yenilerim özetleriMaç özetlerini kast ettim dizilerin olduğunu gördüm hocam
İftardan sonra bakarım bulursam yenilerim bulamazsam çıkartırımDun izlerken yarıda bıraktığım bir film bugun çalışmıyor, farklı kategorilerden rastgele filmler denedim çalışmadı.
Hafta sonu maç zamanları düzenliyorum genelde duyuru bölümünde belirtmiştim farketmemissin herhalde. İyi seyirlerÇok güzel bir program, eline emeğine sağlık kardeşim. Bu arada mor kanallardan bazıları, listeyi güncellediğim halde açılmıyor, bilgin olsun istedim. Teşekkürler...
O kısmı görmemişim kusura bakma. Tekrardan teşekkürler, gerçekten çok güzel hazırlamışsın uygulamayı.
İndirip sadece çalma listesi ekle kısmında ümit tv yi seçin ve bekleyin. Liste yüklenirBen calistiramadim
Web tabanlı yayın ondanBen calistiramadim
Düzenleme yapıyor olabilirBende kanal sayısı 72 adet görünüyor diğer kanalların hepsi gitmiş.
Maç zamanları sadece ÜMİTVİP, dizi son Bölümleri, maç özetleri aktif olacak daha hızlı liste yenilensin diyeBende kanal sayısı 72 adet görünüyor diğer kanalların hepsi gitmiş.
Bende kanal sayısı 72 adet görünüyor diğer kanalların hepsi gitmiş kaynak yayın olduğu için Maç bitince bazıları kapanıyor