Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
bazı filimlerde video desteklemiyor deniliyor.peki hangi harici player en stabil önerebilirsiniz filimleri acmak için. mx player denedim olmadı wupy player denedim olmadı.
Vlc player kurarsan sorunsuz bir şekilde tüm filmleri izlersin. Ancak daha önce belirttiğim kalıcı harici player seçimi entegre edilebilirse programa süper olur.

Merhaba, beklide sorulmuştur ama ben yine sorayım. Box için uyumlumu?

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

çok güzel bir çalışma çok teşekürler ellerine sağlık başarılar diliyorum vesselam

Gerçekten büyük emek verilmiş ve harika ....emeğinize sağlık üstadım...

Çok güzel tebrik ederim
Tüm kanallar 59072 adet midir?

Süper uygulama olmuş emeğine sağlık içerikler haftalık güncel olarak gelirse uygulama baya indiren olur

Ümit Tv apk yı yüklerken resimdeki bu uyarı çıktı
Sizlerde de böyle bir uyarı çıktımı?Uyar3

hocam ellerinize saglik. eger mumkunse normal ulusal kanallari (haber muzik spor belgesel vb. gibi ayrim olmadan) bir kategori yaparsaniz bizim yaslilar icin cok makbule gececektir. tesekkur ederim. kolay gelsin.

Konuyu görüntüleyenler

Geri