Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@remixtik Bir ülke düşün. Kola sudan çok ucuz. 0.5 LT pet şişe su fiyatına 2,5 LT kola alıyorsun. Düzgün, sağlıklı bir yersen öğünü 200 dolar ama kocaman, kucağında taşıyacağın boydan hem de kızartma tavuk baget ve patetes kızartması 13 dolar. Sonra obezite tavan. Ne bekliyordun ki? Amerika'da sosyal yardım diye hiçbir şey yok ama devletin sunduğu tek sosyal yardım var karşılıksız. Obezite yardımı. Oradan düşün sistemi artık.ABD’li bir zincir marketin satışa sunduğu tereyağlı dondurmaların büyük ilgi gördüğü iddia ediliyor.
Vallahi üstad bilmiyorum kola kaç para@remixtik Bir ülke düşün. Kola sudan çok ucuz. 0.5 LT pet şişe su fiyatına 2,5 LT kola alıyorsun. Düzgün, sağlıklı bir yersen öğünü 200 dolar ama kocaman, kucağında taşıyacağın boydan hem de kızartma tavuk baget ve patetes kızartması 13 dolar. Sonra obezite tavan. Ne bekliyordun ki? Amerika'da sosyal yardım diye hiçbir şey yok ama devletin sunduğu tek sosyal yardım var karşılıksız. Obezite yardımı. Oradan düşün sistemi artık.
Onlar ancak b.kunu yiyen domuz yerlerHer ülkenin damak tadı apayrı. Ben Türkiye'den, ismini de vereyim Hacıbaba'dan kilolarca kuru baklava götürdüm yurtdışına. Özel bir kutlamada, Türk tatlısı sunayım, millet zevkten dört köşe olsun diye. Evde şerbetledik, hazırladık, dondurması vs. Kutlama günü insanların tepkisini izledim, bir çatal alan bıraktı, kimisi tek dilimi ısırıp bıraktı. 1-2 Afrika, Arap kökenli çalışan yedi sadece. İkinci kutu bile açılmadı.
Ya çılgın önerileri ile dikkat çekmeye çalışıyor, bazen ergen gibi davranıyor. Avuç avuç kuruyemiş yiyin, lıkır lıkır zeytinyağı için ( bu açıklamayı yaparken 3-4 bardak içti) diyor. Oysa bir şeyi faydalı yapan ne olduğu kadar dozajı. Günlük önerilen 2 kaşık, zeytinyağı için. Fazlası zarar. Çok sevilen roka, maydanoz vs nin bile fazlası değil zarar, bildiğin tehlikeli. Maydanozu günde 2 dal yiyebilirsin, 2 demet yersen iki ayda karaciğeri bitirirsinCanan Karatay hoca yakında şifalıdır diye tavsiye eder. Merak etme
Ben valla demet demet maydanoz suyu sıkıyor içiyorumYa çılgın önerileri ile dikkat çekmeye çalışıyor, bazen ergen gibi davranıyor. Avuç avuç kuruyemiş yiyin, lıkır lıkır zeytinyağı için ( bu açıklamayı yaparken 3-4 bardak içti) diyor. Oysa bir şeyi faydalı yapan ne olduğu kadar dozajı. Günlük önerilen 2 kaşık, zeytinyağı için. Fazlası zarar. Çok sevilen roka, maydanoz vs nin bile fazlası değil zarar, bildiğin tehlikeli. Maydanozu günde 2 dal yiyebilirsin, 2 demet yersen iki ayda karaciğeri bitirirsin
Aklıma gelmişken, önce ne dedi Karatay? Lahmacun yiyebilirsin. Sonra? Yağlanma varsa yiyebilirsin demedim! İşte onu, ye derken söyleyeceksin insanlara. Sağlıksız olan beyaz un ise, bunu hangi formda tüketirsen tüket yine sağlıksızdır
reis 15 gunden fazla icme toksinler sonra cigerlerine zarar verir dikkat et herdaim icilen bisey degilBen valla demet demet maydanoz suyu sıkıyor içiyorum![]()
E başkan ne sıkıp içecezreis 15 gunden fazla icme toksinler sonra cigerlerine zarar verir dikkat et herdaim icilen bisey degil
Sürekli yaparsan karaciğerin ve böbrek üstü bezlerin gider. Az kullan. Toksit atmak istiyorsan sadece saplarını suda kaynak. O suyu iç. Maydonazu komple sıkıp içersen başına bela alırsın. Sürekli yapılmaz.Ben valla demet demet maydanoz suyu sıkıyor içiyorum![]()
O zaman öylr yapmalıyım dediğin gibi üstadSürekli yaparsan karaciğerin ve böbrek üstü bezlerin gider. Az kullan. Toksit atmak istiyorsan sadece saplarını suda kaynak. O suyu iç. Maydonazu komple sıkıp içersen başına bela alırsın. Sürekli yapılmaz.