Ulusal kanalları nasıl izlerim?

Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Ev interneti olarak turkcell superonline kullanıyorum paketimde tv+ televizyon aboneliği de dahil olduğu için haliyle fiyat biraz yükseliyor.
Şimdi taahhüdüm bitiyor tv+ aboneliğimi iptal edip sadece internet olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Televizyon bir çanak antene ya da uyduya bağlı değil.
Bu durumda sadece belirli kanalları (TRT, ATV, Show, Star, Kanal D, TV8 vb.) izleyebilmek için canlı tv uygulaması gibi bir şey var mıdır nasıl izleyebilirim önerileriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar,
Ev interneti olarak turkcell superonline kullanıyorum paketimde tv+ televizyon aboneliği de dahil olduğu için haliyle fiyat biraz yükseliyor.
Şimdi taahhüdüm bitiyor tv+ aboneliğimi iptal edip sadece internet olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Bu durumda sadece belirli kanalları (TRT, ATV, Show, Star, Kanal D, TV8 vb.) izleyebilmek için canlı tv uygulaması gibi bir şey var mıdır nasıl izleyebilirim önerileriniz nelerdir?
Forum da arama kısmına "legal ulusal kanallar"yazarsan bulursun😉

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşın dediği gibi arama yaparak çeşitli seçeneklere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Net Tv uygulamasını önerebilirim.
Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
1756907202170

Geri