Ulusal Kanalları 4K İzlemek İstiyorum. 4K Olmasa Bile Full Hd Olur. Ama 4K Daha İyi. M3U varsa müthiş olur

🤣🤣🤣🤣
Merak etme kardeş herkesin başına gelebilir. Bu forum sayesinde sende yaşadığımız gerçekleri öğrenir, bilinçli bir toplum haline gelebiliriz. [Hayeller Ferrari Enzo, gerçekler Doğan SLX]

QHD Yayınlar veriyolar bu sayede 2k var yani Dün Pars panelden çekilmiş be^^in kanallarını attım ya şimdi 2k kanal atıcam bakarsın kalitesine
Bunu bende biliyorum ama 2k diye yayın görmedim onu demek istiyorum herşey 4k ile başladı zaten.

Herkese merhabalar, 4k yayın sorununu bizim ülkemiz dışında bir yerde pek görmedim ben açıkçası. Bizde adamlar bize maç yayını bile dünya paraya kitleyip telefonla çekilmiş canlı yayını ittiriyor. Türkiye'de tek çare var o da yasal düzenleme getirip 4k zorunluluğu koymak. Onun dışında çamur gibi yayınları izlemek zorunda kalıyoruz böyle maalesef. Gözümüzün içine baka baka haysiyetsizliklerine de devam ediyorlar. Sonra da insanlar neden satın almıyor diye sızlanmaya devam ederler.

Herkese merhabalar, 4k yayın sorununu bizim ülkemiz dışında bir yerde pek görmedim ben açıkçası. Bizde adamlar bize maç yayını bile dünya paraya kitleyip telefonla çekilmiş canlı yayını ittiriyor. Türkiye'de tek çare var o da yasal düzenleme getirip 4k zorunluluğu koymak. Onun dışında çamur gibi yayınları izlemek zorunda kalıyoruz böyle maalesef. Gözümüzün içine baka baka haysiyetsizliklerine de devam ediyorlar. Sonra da insanlar neden satın almıyor diye sızlanmaya devam ederler.
Böyle bir yasa gelmez sanmam yönetim neden uğraşsın ki yandaşlarını neden zora soksunlarki ?

Bilgi için teşekkürler 2K terimi monitör ve televizyonlar için çözünürlük seviyelerini ifade etmek üzere kullanılan terimlerden bir tanesidir. Yatay çözünürlükte ortalama 2000 piksel civarında bir görüntü kalitesi anlamına gelen 2K teknolojisi, günümüzde 2048 x 1080 piksel çözünürlük ile sektörel standart haline gelmiştir. 1000018746

Bilgi için teşekkürler 2K terimi monitör ve televizyonlar için çözünürlük seviyelerini ifade etmek üzere kullanılan terimlerden bir tanesidir. Yatay çözünürlükte ortalama 2000 piksel civarında bir görüntü kalitesi anlamına gelen 2K teknolojisi, günümüzde 2048 x 1080 piksel çözünürlük ile sektörel standart haline gelmiştir. Ekli dosyayı görüntüle 939
İşte bu kanallarda QHD KATEGORİSİNDE

Geri