Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bakayım hocam saolun vallaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu listeyi nasıl ekliyoruz IPTV yeZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
kullandıgın uygulamayı yaz anlatalım genelde url link ekle kısmına adresi yazın eklenir.Bu listeyi nasıl ekliyoruz IPTV ye
Sparkle ip TV indirin hocam basit local send ile bir M3u dosyasını atın mi box a işte sonra sparkle Tv içine girin oynatma listesi seçin diyor o M3u yu ekle izle antensiz televizyonBu listeyi nasıl ekliyoruz IPTV ye
yani film sitesinden m3u olarak alıp tv kanalı nasıl alamıyosun onu anlamadım . kekik de ulusal gayet net çalışıyor açtım baktım hangi kanal çalışmıyorHayat ip TV yada kekik akademi ip TV 5 6 ay idare etti şuan free diye çıkan googledakk tüm listeler hayat ip TV vod eklemeyi biliyorum listelere istediğim her siteyi M3u yapabilirim ama ne gerek var cloudstream var fakat asıl mevzu canlı yayınlar ulusal kanallar izlenemiyor yeter artık ücretsiz olan M3u listesi diye bişi yok ikna oldum kekik M3u ya güveniyordum parayla bile M3u alınmaz 1280 TL dedi birisi M3u listesine altı üstü ulusal kanalları izlicez
Tamam ama hepsi aynı hls sunucu adresi donuyor kasıyor mesela görüntü bozuluyor yayın gidip geliyor M3u cheker da işe yaramıyor hiç göstermeyen kanalları eliyor o %5 sinyal alan kanallarıda listeden çıkartsa keşke her 3 dk da bir donuyor sonra her 20 saniyede bir kopukluk başlıyor#EXTINF:-1 tvg-name="TV 8" tvg-language="Turkish" tvg-country="TR" tvg-id="Genel_TV8" tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="Genel",TV 8
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
örnek tv8
valla benım sana attgım tv8 sitesinde neyse o donuyorsa senınle alakalı ınternetın ıle fılan alakalı bişe olabilir ben sorunsuz izliyorum açtıgımda arada tv dışında izliyorum box da açıkken fılanTamam ama hepsi aynı hls sunucu adresi donuyor kasıyor mesela görüntü bozuluyor yayın gidip geliyor M3u cheker da işe yaramıyor hiç göstermeyen kanalları eliyor o %5 sinyal alan kanallarıda listeden çıkartsa keşke her 3 dk da bir donuyor sonra her 20 saniyede bir kopukluk başlıyor
Araştırdım sorun bizden kaynaklı değil ulusal özel kanallar sürekli yayın linki değiştiriyor bu nedenle bağlantı kesiliyor kamu malı TRT sorunsuz çalışıyor ayrıca 1 saat izleyip sonra donuyor siz pek izlemiyorsunuz galiba uzun süre Tv youtubeda falan takılıyorsunuz sabah akşam izleyin kanalları inceleyin bu ip TV dostum normaldir heleki beleş derler hls sunucular kaçak yayın yapıyor ama tersine mühendislik düşünmesi lazım çözüm 1200 TL vermek bile olmaya bilirvalla benım sana attgım tv8 sitesinde neyse o donuyorsa senınle alakalı ınternetın ıle fılan alakalı bişe olabilir ben sorunsuz izliyorum açtıgımda arada tv dışında izliyorum box da açıkken fılan
Kod:http://stream.tvcdn.net/lists/tr.m3u