Ulusal kanallar için M3u varmı?

Ahmetli

Paylaşımcı
Konular
25
Donmayan kasmayan ailecek izleyeceğimiz ücretsiz hls varmı

Apartmanın Merkezi antenide muhteşem değil ama artık hiç bir ulusal kanal izlenemez hale geldi

Dostlarım abilerim şahsi anten takmak yasak zaten arka cephe çekmez anten ne apartmanın anteninden nedem3u listesinden artık ulusal kanal izlemek hayal bu nedenden dolayı M3u tester denemekden sıkıldım patron M3u listesi baya güzel fakat donuyor izleyemedikden sonra anlamı yoktur

Hayat ip TV yada kekik akademi ip TV 5 6 ay idare etti şuan free diye çıkan googledakk tüm listeler hayat ip TV vod eklemeyi biliyorum listelere istediğim her siteyi M3u yapabilirim ama ne gerek var cloudstream var fakat asıl mevzu canlı yayınlar ulusal kanallar izlenemiyor yeter artık ücretsiz olan M3u listesi diye bişi yok ikna oldum kekik M3u ya güveniyordum parayla bile M3u alınmaz 1280 TL dedi birisi M3u listesine altı üstü ulusal kanalları izlicez

Gecikme ayarlarını falan kurcalayacaksınız ilerleyen dönemde yine randıman vermicek kanallar felç geçirefek free ip TV kullanmak istemeyecek ve ücretli olanlarada 1200 TL vermek istemicekesiniz sonra türksatı arayıp hls sunucu kurmasını isticeksiniz türksat heryerde programını kırık halini bulmaya çalışacaksınız i yüzen diyorum free ulusal kanal listesi atılan bir konu olsun forumda 😭

Hayat ip TV yada kekik akademi ip TV 5 6 ay idare etti şuan free diye çıkan googledakk tüm listeler hayat ip TV vod eklemeyi biliyorum listelere istediğim her siteyi M3u yapabilirim ama ne gerek var cloudstream var fakat asıl mevzu canlı yayınlar ulusal kanallar izlenemiyor yeter artık ücretsiz olan M3u listesi diye bişi yok ikna oldum kekik M3u ya güveniyordum parayla bile M3u alınmaz 1280 TL dedi birisi M3u listesine altı üstü ulusal kanalları izlicez
yani film sitesinden m3u olarak alıp tv kanalı nasıl alamıyosun onu anlamadım . kekik de ulusal gayet net çalışıyor açtım baktım hangi kanal çalışmıyor

1 tane herhangi m3u dosyasını indir pc ye
sonra m3 u yu notepad ile aç
sonra içinde olanlar sil
sonra kendi kanal listeni ekle kaydet
artık ulusal kanal listen hazır

#EXTINF:-1 tvg-name="TV 8" tvg-language="Turkish" tvg-country="TR" tvg-id="Genel_TV8" tvg-logo=" " group-title="Genel",TV 8

örnek tv8

#EXTINF:-1 tvg-name="TV 8" tvg-language="Turkish" tvg-country="TR" tvg-id="Genel_TV8" tvg-logo=" " group-title="Genel",TV 8

örnek tv8
Tamam ama hepsi aynı hls sunucu adresi donuyor kasıyor mesela görüntü bozuluyor yayın gidip geliyor M3u cheker da işe yaramıyor hiç göstermeyen kanalları eliyor o %5 sinyal alan kanallarıda listeden çıkartsa keşke her 3 dk da bir donuyor sonra her 20 saniyede bir kopukluk başlıyor

Ben yapamıyordum zaten kodlamacı azerbeycanlı kardeşim saolsun yardım ediyor

Tamam ama hepsi aynı hls sunucu adresi donuyor kasıyor mesela görüntü bozuluyor yayın gidip geliyor M3u cheker da işe yaramıyor hiç göstermeyen kanalları eliyor o %5 sinyal alan kanallarıda listeden çıkartsa keşke her 3 dk da bir donuyor sonra her 20 saniyede bir kopukluk başlıyor
valla benım sana attgım tv8 sitesinde neyse o donuyorsa senınle alakalı ınternetın ıle fılan alakalı bişe olabilir ben sorunsuz izliyorum açtıgımda arada tv dışında izliyorum box da açıkken fılan

valla benım sana attgım tv8 sitesinde neyse o donuyorsa senınle alakalı ınternetın ıle fılan alakalı bişe olabilir ben sorunsuz izliyorum açtıgımda arada tv dışında izliyorum box da açıkken fılan
Araştırdım sorun bizden kaynaklı değil ulusal özel kanallar sürekli yayın linki değiştiriyor bu nedenle bağlantı kesiliyor kamu malı TRT sorunsuz çalışıyor ayrıca 1 saat izleyip sonra donuyor siz pek izlemiyorsunuz galiba uzun süre Tv youtubeda falan takılıyorsunuz sabah akşam izleyin kanalları inceleyin bu ip TV dostum normaldir heleki beleş derler hls sunucular kaçak yayın yapıyor ama tersine mühendislik düşünmesi lazım çözüm 1200 TL vermek bile olmaya bilir

Geri