Ultimate IPTV Playlist Loader full v2.60

goker61

Üye
Konular
15
diğer iptv oynatıcıları içinde en mükemmel olanı buymuş bence arkadaşlar.hiç düşünmeden tvbox a kurun pişman olmazsınız.bir tane buldum ful olanını kanal listeside oynarken açılıyor.v2.60 sürümdür
sadece box larda çalışıyor.

Son düzenleme:
Ben ücretli sürümünü kullanıyorum.Silip bunu yükledim..Buda yeni gelenin işini fazlasıyla görür.Para verelimmi derseniz vermeyin kesinlikle.Ama benim işimi görmüyor.Ücretli çok farklı..İlave para istese yine veririm.Benim 1 numaram,değişmezim.

Ben ücretli sürümünü kullanıyorum.Silip bunu yükledim..Buda yeni gelenin işini fazlasıyla görür.Para verelimmi derseniz vermeyin kesinlikle.Ama benim işimi görmüyor.Ücretli çok farklı..İlave para istese yine veririm.Benim 1 numaram,değişmezim.
neler değişik ücretlide kısa yazarmısın,ücreti 170 tl yıllıkmı yoksa devamlımı

son soru sorayım yedekleme varmı ayarları tivimate gibi bulamadım ben.ücretlide varmıdır.

yok kardeş tivimate var ücretli benim de bu çok güzelmiş yedekleme varsa hemen alacağım onu araştırıyorum.

selamlar bunun mesela tivimate veya televizo dan farkı nedir ?

aldım dün akşam 170 tl ..5 cihaza kadar sınırsız kullanım.çok iyi bir oynatıcıymış.müthiş özelleştirmeler var.tivimate yıllık 150 tl bunu almak daha mantıklı

Ultimate ile istenilen grupları kaldırıp yeni bir m3u dosyası hazırlayabiliyorsunuz, bence bu çok yararlı.
Daha önce ayrıntılarını yazmıştım;

Burada paylaşılan modlu sürümleri kullanılan oldu mu acaba, almadan denemek istedim ama modlu sürümlerin dosya boyutları ve sürüm numaraları tedirgin etti biraz. Malware/adware filan barındırıyor mu acaba?

Burada paylaşılan modlu sürümleri kullanılan oldu mu acaba, almadan denemek istedim ama modlu sürümlerin dosya boyutları ve sürüm numaraları tedirgin etti biraz. Malware/adware filan barındırıyor mu acaba?
Ben bir süredir kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım

Ben bir süredir kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım
Teşekkürler, denedim sayenizde. Çift dilli yayınlarda sürekli destekleyen oynatıcı seçmek, mi kumandası ile oynatıcı çeşidine göre kanal değiştirme zorluğu gibi nedenlerle kullanamayacağım. Ancak mevcut listeleri düzenleyip dosya olarak kaydediyor olması çok güzel bir özellik ,listelerimi düzenleyip kullandığım iptv uygulamasına atabiliyorum.

Ne olursa olsun bedava (modlu, lisanslarıyla oynanılmış) uygulamalarda aklınızda bir soru işareti her zaman kalmalı, Market harici indirilip kurulan uygulamaları kurmak olacakları baştan kabullenmektir. Öncelikle resmi google, microsoft ve bunun gibi hesaplarınızın ve bankacılık uygulamalarını kullandığınız telefonlarınızdan bu tip uygulamaları her zaman uzak tutun. Andorid tv, smart tv, vs gelince... patlamasından korkmayacağınız bir gmail hesabı oluşturup bu hesapla mod vs kurmanız sizin için daha sağlıklı olur.
Ve her ne şekilde olursa olsun modlanmış VPN uygulamalarından her zaman uzak durun.

Ne olursa olsun bedava (modlu, lisanslarıyla oynanılmış) uygulamalarda aklınızda bir soru işareti her zaman kalmalı, Market harici indirilip kurulan uygulamaları kurmak olacakları baştan kabullenmektir. Öncelikle resmi google, microsoft ve bunun gibi hesaplarınızın ve bankacılık uygulamalarını kullandığınız telefonlarınızdan bu tip uygulamaları her zaman uzak tutun. Andorid tv, smart tv, vs gelince... patlamasından korkmayacağınız bir gmail hesabı oluşturup bu hesapla mod vs kurmanız sizin için daha sağlıklı olur.
Ve her ne şekilde olursa olsun modlanmış VPN uygulamalarından her zaman uzak durun.
Bu uyarıyı her fırsatta hatırlatmak lazım, teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri