marduk89
Paylaşımcı
Arkadaşlar HİT bulan varmı? 
Değerli üyemiz, öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ancak programın amacı, kullanıcıların kendi listelerini test edebilmeleri için geliştirilmiş teknik bir araçtır; herhangi bir hit (hazır/çalışan liste) paylaşım platformu değildir. Forum kuralları gereği bu tür paylaşımlar hem uygun değildir hem de projenin amacı dışında kalmaktadır. Programı sadece kendi testleriniz için kullanmanızı rica ederim. Ayrıca bu tarz özel veya ileri düzey teknik konuları forumun düzenini bozmamak adına yetkili ustalara özel mesaj yoluyla danışmanız daha sağlıklı olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.Arkadaşlar HİT bulan varmı?![]()
Haklısınız ustam, uyarınız için teşekkür ederim.Değerli üyemiz, öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ancak programın amacı, kullanıcıların kendi listelerini test edebilmeleri için geliştirilmiş teknik bir araçtır; herhangi bir hit (hazır/çalışan liste) paylaşım platformu değildir. Forum kuralları gereği bu tür paylaşımlar hem uygun değildir hem de projenin amacı dışında kalmaktadır. Programı sadece kendi testleriniz için kullanmanızı rica ederim. Ayrıca bu tarz özel veya ileri düzey teknik konuları forumun düzenini bozmamak adına yetkili ustalara özel mesaj yoluyla danışmanız daha sağlıklı olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
Sayın üstad , bunu ben mi yaşıyorum sadece acaba ? Sormak istediğim her paneli açışımda STEAMIXTV aktivasyon kodunu girmek durumundamıyız ? Yani program kurulmuş olduğu pc içinde her çalıştırıldığında aktivasyon kodu girilmesini istemese , ilk aktivasyon sonrasında kurulu olduğu klasöre bunun lisanslı olduğu dosyasını oluştursa biz tembel kullanıcıların daha çok mutlu olmasını sağlar diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar,
IPTV panellerinizi taramak, aktif comboları bulmak ve yan panelleri keşfetmek için geliştirdiğim ücretsiz bir araç paylaşmak istiyorum.
Özellikler:
• Panel Tarama - player_api.php JSON ile combo sorgulama (Aktif/Yetki sorgulama)
• Kontrol Et - Panel canlı mı değil mi tek tuşla öğrenin
• Yan Panel Bul - URLScan.io + crt.sh entegrasyonu ile panel domainlerini keşfedin
• Toplu URL Kontrol - Birden çok M3U linkini tek seferde test edin
• M3U Doğrulama - #EXTM3U içeriğini gerçek zamanlı stream ile kontrol eder
• Otomatik Combo Yükleme - Setup kurulumuyla birlikte combo dosyası gelir
• Çoklu Thread - 200'e kadar eşzamanlı tarama desteği
Teknik Detaylar:
• Python tabanlı kontrol mantığı (player_api.php + get.php + stream doğrulama)
• Electron + React arayüz (modern ve hızlı)
• Windows için portable ve setup olarak hazırlandı(Ücretsiz)
İndirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Şifre: vempaft
Kurulum:
1. Setup.exe'yi çalıştırın ve aracı açın
2. Aktivasyon kodu: STEAMIXTV Veya STEAMİXTV İkiside onaylıyor.Enter tuşu ile aktif edin.
3. Combo otomatik yüklenir, panel URL girip taramaya başlayın
⚠ Uyarı:
• Bu araç eğitim ve test amaçlıdır
• Sorumluluk kullanıcıya aittir
• Bein Sports içerikleri paylaşılmamalıdır
• Yasal olmayan kullanımlardan kaçının
Herhangi bir sorun, öneri veya geri bildirim için yorum yapabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle
🖥 Ekran Görüntüleri:
Öneriniz için çok teşekkür ederim, gayet haklı bir noktaya değindiniz. Uygulamayı her açışınızda aktivasyon kodu girme zorunluluğu, bizim tarafımızdan da oldukça yorucu bir süreç olarak görülüyor ancak bu durumu güvenlik gerekçeleriyle zorunlu olarak uyguluyoruz. Sizin bu talebiniz bizim için çok kıymetli; güvenliği riske atmadan bu süreci nasıl daha pratik bir hale getirebileceğimiz üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öneriniz için tekrar teşekkür eder, anlayışınızı rica ederim.Sayın üstad , bunu ben mi yaşıyorum sadece acaba ? Sormak istediğim her paneli açışımda STEAMIXTV aktivasyon kodunu girmek durumundamıyız ? Yani program kurulmuş olduğu pc içinde her çalıştırıldığında aktivasyon kodu girilmesini istemese , ilk aktivasyon sonrasında kurulu olduğu klasöre bunun lisanslı olduğu dosyasını oluştursa biz tembel kullanıcıların daha çok mutlu olmasını sağlar diye düşünüyorum.
Hocam, dürüst olmak gerekirse VPN tarafını henüz bizzat test etme fırsatım olmadı. Bu benim checker alanındaki ilk projem olduğu için bazı süreçleri deneme-yanılma yoluyla oturtuyorum. Eğer aranızda VPN ile aktif olarak kullanan varsa ve bir sorun yaşatmadığını teyit ederse, bu yöntemi test edip başarılı sonuç alırsam tanıtım yazısına da ekleyebilirim.@bercnz uygulamayı yapan kişi olarak vpn ile kullanılmasını önerir misiniz? Ip ban yememek için yani
Teşekkür ederim hocam, sağ olasın. Bu alandaki ilk projelerimden biri olduğu için geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Eksiklerim varsa, önerilerinize her zaman açığım.Eline, emeğine sağlık kardeşim...
Galiba CPU ile alakalı yada ağ hızını yavaşlatıyor bu yüzden makina ısınınca fanlar devreye giriyorMakinayı acayip yoran bir program. Çalıştırdığın an daha arayüzde iken fanlar bağırmaya başlıyor.
Yok. Daha ağır programlar da kullandım. Gui kaynaklı olabilir. Veri girmeden direkt başlıyor ses.Galiba CPU ile alakalı yada ağ hızını yavaşlatıyor bu yüzden makina ısınınca fanlar devreye giriyor
Electron react arayüzlü belkide bu yüzden olabilirYok. Daha ağır programlar da kullandım. Gui kaynaklı olabilir. Veri girmeden direkt başlıyor ses.
Rica ederim hocam güle güle kullanınHarika bi uygulama emeklerin için teşekkürler, Lokke gibi çakılı vpn olsa süper olurdu buda gayet başarılı çok sağol.
Hesap tek bağlantıya izin veriyor (max_connections: 1). Kısaca: checker programı her kanal için sunucuya bağlanıp video akışını analiz etmeye çalışıyor ama sunucu bunu kasıtlı olarak yavaşlatıyor yada zorlaştırıyor sebebi (tek bağlantı + proxy koruması)Yan bulma uzun sürse de kusursuz çalışıyor.