Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forumda Araştırma Yap Bulursun.Arkadaşlar ücretsiz tavsiye edebileğiniz ıIPT uygulaması varmı Android icin
Bir degil coooook var.Arkadaşlar ücretsiz tavsiye edebileğiniz ıIPT uygulaması varmı Android icin
Televizoyu bu konuda tek geçerim forumda modlu hali mevcut.Arkadaşlar ücretsiz tavsiye edebileğiniz ıIPT uygulaması varmı Android icin
Selam. M3u vede Mac kodu stalker yukleyebilirsin.Arkadaşlar ücretsiz tavsiye edebileğiniz ıIPT uygulaması varmı Android icin
Arkadaşlar ücretsiz tavsiye edebileğiniz ıIPT uygulaması varmı Android icin
Forum Kullanım Kuralları
3- Başlık Seçimi: Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır.
İlk mesajınızın altındaki "Düzenle" butonuyla, başlığınızı küçük harf olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.Kusura bakmayın
Kullanım açısından en net olarak SS IptvArkadaşlar webos için iptv player ücretsiz olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim deneyeceğim.Kullanım açısından en net olarak SS Iptv
Her şeyi bilgisayar ya da telefon üzerinden kolaylıkla düzenleyebiliyorsun hem kolay hem gelişmiş
Benim vazgeçilmezim oldu tavsiye ederim
Üstad uzun süredir ben de televizoyu severek kullanıyordum ama son günlerde Tivimate'ye dönmeye başladım. İkisinin artıları eksileri var ama aynı m3u listeyi ikisine de yükleyip denedim, tivimatenin daha hızlı olduğunu tespit ettim. O zaman da şöyle bir şeye karar verdim. Canlı tv kanallarını Tivimate ile onun haricinde dizi, film gibi canlı olmayanları Televizo ile izlemeye karar verdim.Televizoyu bu konuda tek geçerim forumda modlu hali mevcut.
Hocam ben box vs kullanmadığım için genel olarak televizo kullanıyorum forumda gördüğüm kadarıyla da kimi televizoyu tivimate den fazla seviyor ve daha iyi çalıştığını söylüyor kimiside sizin gibi tam tersini söylüyor herkes işini fazlasıyla göreni tercih ediyor tivimatede güzel uygulama forumda kullananı da fazla işinizi görüyorsa ve cihazınız hangisinde iyi deneyim sağlıyorsa sizin için en iyisi aslında odur.Üstad uzun süredir ben de televizoyu severek kullanıyordum ama son günlerde Tivimate'ye dönmeye başladım. İkisinin artıları eksileri var ama aynı m3u listeyi ikisine de yükleyip denedim, tivimatenin daha hızlı olduğunu tespit ettim. O zaman da şöyle bir şeye karar verdim. Canlı tv kanallarını Tivimate ile onun haricinde dizi, film gibi canlı olmayanları Televizo ile izlemeye karar verdim.
Ssiptv yi denedim ama açmadı aynı link Android'de televizio programinda çalışıyor nedeni ne olabilir?Kullanım açısından en net olarak SS Iptv
Her şeyi bilgisayar ya da telefon üzerinden kolaylıkla düzenleyebiliyorsun hem kolay hem gelişmiş
Benim vazgeçilmezim oldu tavsiye ederim