🍿 ÜCRETSİZ Film ve Dizi Uygulaması-DiziVix - Ücretsiz Film Uygulaması, Dizi Uygulaması, Türkçe dublaj film izle, ücretsiz film sitesi, ücretsiz apk

Elinize Sağlık Uygulamayı Cep Telefonum Eski Tip, Kuramadığım İçin Deneyemedim.
Tv Box Sürümü Çıkartırsanız Daha Çok Kullanıcı Deneyimleyebilir.Bende Merak Ettim Konudan
Takip Etmeye Çalışıyorum.Başarılar Dilerim,Hayırlı Olsun.

Elinize Sağlık Uygulamayı Cep Telefonum Eski Tip, Kuramadığım İçin Deneyemedim.
Tv Box Sürümü Çıkartırsanız Daha Çok Kullanıcı Deneyimleyebilir.Bende Merak Ettim Konudan
Takip Etmeye Çalışıyorum.Başarılar Dilerim,Hayırlı Olsun.
Çok kısa zamanda çıkaracağız kardeşim.

Tam olarak uygulama da, aldığınız proje ile diğer projelerden sizi ayıran özellikler nedir ? Mor kanalları hala kaldırmamışsınız gizlemişsiniz, x bir canlı tv ye tıklayınca altta çıkıyor. İçerikler tamamen bize ait demişsiniz. Canlı kanallar T* Goa*s den, filmler fullhd den tam olarak farkınız nedir hocam ?

Tam olarak uygulama da, aldığınız proje ile diğer projelerden sizi ayıran özellikler nedir ? Mor kanalları hala kaldırmamışsınız gizlemişsiniz, x bir canlı tv ye tıklayınca altta çıkıyor. İçerikler tamamen bize ait demişsiniz. Canlı kanallar T* Goa*s den, filmler fullhd den tam olarak farkınız nedir hocam ?
Bizi ayıran özellikler,

1 gerçek genişletilmiş lisans kullanılıyor, null değil ve kullanıcı güvenliği sağlıyoruz :)
533909
2 geliştirici imzalı uygulamadır.
3 kanalları kendi yayınımız dan vermiyoruz çünkü sunucuya yük bindirmek mantık işi değil.
4 7/24 geliştirici ile iletişim içerisindeyiz .
5 film ve diziler kendi sunucularimiz dan çıkıyor.
6 Diğer uygulamalara bakarsanız diziportal.org da yayınladığımız filmleri yayınlıyorlar.
7 Kısa zamanda TV BOX Smart TV desteği sağlanacak.
8 Null kullanıp kullanıcı verilerini çaldırmıyoruz.
9 İnsanlara ücretsiz ve reklamsız bir uygulama sağlıyoruz, sonuç olarak eleştiri yapabilirsiniz ama bence bu eleştiri değil konu baltalamak , yinede teşekkürler.

Son düzenleme:
Hemen yükleyip denemek istiyorum, benzerlerinden farkını anlamam lazım.

TEŞEKKÜRLER

Hemen yükleyip denemek istiyorum, benzerlerinden farkını anlamam lazım.

TEŞEKKÜRLER
Hocam fark dediğim olay geliştirici destekliyiz ve en önemlisi gelişmiş lisansliyiz .
533909

Null kullanmadigimiz için de kullanıcı verileri tamamen güvende.

Son düzenleme:
tv için box sürümüde çıkartır mısınız

Bizi ayıran özellikler,

1 gerçek genişletilmiş lisans kullanılıyor, null değil ve kullanıcı güvenliği sağlıyoruz :)
Ekli dosyayı görüntüle 14175
3 kanalları kendi yayınımız dan vermiyoruz çünkü sunucuya yük bindirmek mantık işi değil.
6 Diğer uygulamalara bakarsanız diziportal.org da yayınladığımız filmleri yayınlıyorlar.
9 İnsanlara ücretsiz ve reklamsız bir uygulama sağlıyoruz, sonuç olarak eleştiri yapabilirsiniz ama bence bu eleştiri değil konu baltalamak , yinede teşekkürler.
Konu baltalamıyorum, çok farklı gibi lanse ediyorsunuz kendinizi. Lisans almak pek fark olmuyor parasını ödediğiniz zaman herkes lisans sahibi olabiliyor neticede. Sizi yine de anlıyorum, nulled kullandığınızı düşünmedim zaten. Uygulamanızı snifflediğim de lisanslı olduğunuzu görebiliyorum.

Filmlerinize baktım, örneğin Patron Mutlu Son İstiyor :

HdfilmHecenneminden alıntıymış, kaan yakın arkadaşım, vod sunucusunu da beraber inşaa ettik. Demek ki tüm icerikler size ait değil.

Gelelım son olarak baltalama konusuna, yaptıgınız işe saygım var, neticesinden buna bir mesai harcıyorsunuz ve insanlara ücretsiz bir hizmet sunuyorsunuz. Lakin şeffaf geliştirme kafasına sahip biri olarak, yanıltıcı şekilde yazdığınız açıklamaları düzeltmek istedim. Kolay gelsin, keyifli çalışmalar.

Konu baltalamıyorum, çok farklı gibi lanse ediyorsunuz kendinizi. Lisans almak pek fark olmuyor parasını ödediğiniz aman herkes lisans sahibi olabiliyor neticede. Sizi yine de anlıyorum, nulled kullandığınızı düşünmedim zaten. Uygulamanızı snifflediğim de lisanslı olduğunuzu görebiliyorum.

Filmlerinize baktım, örneğin Patron Mutlu Son İstiyor :

HdfilmHecenneminden alıntıymış, kaan yakın arkadaşım, vod sunucusunu da beraber inşaa ettik. Demek ki tüm icerikler size ait değil.

Gelelım son olarak baltalama konusuna, yaptıgınız işe saygım var, neticesinden buna bir mesai harcıyorsunuz ve insanlara ücretsiz bir hizmet sunuyorsunuz. Lakin şeffaf geliştirme kafasına sahip biri olarak, yanıltıcı şekilde yazdığınız açıklamaları düzeltmek istedim. Kolay gelsin, keyifli çalışmalar.
Teşekkürler

Hocam uygulama çok çok güzel olmuş. Birkaç önerim olacak eğer yapılabilirse tabii. Uygulamadaki içerikler platformlara göre ayrılabilir mi? Netflix, hbo, paramount vs gibi. Bir de dizi film istekleri için uygulama içinde bi bölüm olsa tadından yenmez. Şuan içerik olarak çok zengin gelmedi açıkçası. Tekrar teşekkürler.

admin tv box uygluma olursa çok iyi bulestacks pogramında çalırsa çok güzel olur

Bizi ayıran özellikler,

Ekli dosyayı görüntüle 14175
Android box için bekliyorum ama bir dikkat! 3 no kanal derken c.yayın sunucusuz- 5 no sunucu anladım doğru mudur?

Geri