Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dm gelExxen, gain, Amazon prime,Disney plus gibi tüm platformları izleyebileceğim uzun süreli m3u linki paylaşır mısınız ya da herhangi bir TV box uygulaması var mı
Yapma ceza geliyor bu sitede illegal yardım yapılmıyor bu sen benden daha iyi bilmen lazım.dm gel
illegal gorsel paylasmadım dm uzerınden verıyorumYapma ceza geliyor bu sitede illegal yardım yapılmıyor bu sen benden daha iyi bilmen lazım.
forum olurda birgün kapanırsa suçlusu sen ve senin gibilerillegal gorsel paylasmadım dm uzerınden verıyorum
bunun suclusu ben degılım olmam da bak form a kaç tane ıllehal paylaşım var bır tane benım paylaşımım var mı boş yapma kardesım admın harıcı kımse paylaşımımı goremez bız yenı degılız bu ıslerde yıllarıımı yazılıma verdım bır cok sıtede admınlık operatorluk yaptım buna superonline da dahıl olmak uzere benı bılen bılır benım asıl ısım pc yazılım uzerıne bos vakıtlerde dm uzerınden herkese yardımcı olmaya calısıyorum bır kusur arayacaksan form uzerınden kımler nelerı paylaşmış ona bak burada admın herseyı goruyor ben dm uzerınden ne paylasırsam paylasayım bır tek o ve operatorler gorur iyi geceler ön yargılı olmamamk gerekırforum olurda birgün kapanırsa suçlusu sen ve senin gibiler