U3M Kablo Üretime Geçti mi?

Usta, @alikoo bey'e neden DM'den ulaşmak yerine sürekli buradan yazıyorsun. Amaç ne yani? "Bizde bir şeyler var" nispeti mi?
Hocam Bu Konusmalardan Bir Sey Cikartmaniza Gerek Yok Şakalasiyoruz Oyle Bence Sizde Katilabilirsiniz Makara Kablo Cumbus Manav Var Hakaret Yok Saygi Var Girgir Var Eglenmek Var 3 4 Gun Bu Konuya Gelen Arkadaslar in Hepside Gulme Krizlerine Girdi Ortaligi Durduk Yere Germeyelim Lutfen

Oyla 0
O zaman birdirbir arkadaşın yazdıkları daha saçma bir hal alıyor. Madem ortada bir şey yok neden sürekli bir şeylerin teslim edildiği mesajları atılıyor?
İlla Ortada 1Sey Olmasina Gerek Yok Kendi Aralarinda Sakalasabilir Veya Sakalasabiliriz Ortam Zaten Gergin Arkadaslarla Konusamiyacakmiyiz Yada Saygisizlikmi Etmis Oldular Ortada Kufur Yok
Hakaret Yok Bunda Ne Var Yoksay Dersiniz Yoksay Butonu Var Orada İnsanlar Size 1Soz Sarfetmiyor Siz Kendi Uzerinize Aliyorsunuz

Oyla 0
İlla Ortada 1Sey Olmasina Gerek Yok Kendi Aralarinda Sakalasabilir Veya Sakalasabiliriz Ortam Zaten Gergin Arkadaslarla Konusamiyacakmiyiz Yada Saygisizlikmi Etmis Oldular Ortada Kufur Yok
Hakaret Yok Bunda Ne Var Yoksay Dersiniz Yoksay Butonu Var Orada İnsanlar Size 1Soz Sarfetmiyor Siz Kendi Uzerinize Aliyorsunuz
Hocam önceki mesajınızda da "ortamı germeyelim" demişsiniz. Sadece merak ettim bir soru sordum. Soru sorulur cevap verilir, bu kadar.
Madem öyle siz niye benim soruşuma karışıyorsunuz, hakaret mi var küfür mü var? "Ortamı germeyelim" diye mesaj atıyorsunuz, ortada gerilim yaratacak bir durum yok ki zaten. Siz durduk yere konuyu gerilime getiriyorsunuz.
Ayrıca ben bir kişiye soru sordum, o kişi yerine neden siz araya girip gerilim varmış gibi savunuyorsunuz?
Gerilim yaratacak bir şey varsa ancak bu mesajınız olabilir. Çünkü beni ihtam ediyorsunuz.
Ben daha güzelce bir açıklama yapacaktım ama bu mesajınız beni gerdi.

Oyla 0
Konu saçma sapan bi hal almış kilitleyin bu kadar saçma bi konu daha yok. Hala neden hortlatılıp duruluyor anlamadım.

Oyla 0

Geri