🜲ÜⲘ𝖎ţ Ⲙ0Ď🜲|Dengetv botum

UmitM0d

Paylaşımcı
Konular
31
Dengesiz tv yayın çekme botu. ÖNCELİKLE DOSYA YOLUNU KENDİN BELİRLE VE ONA GÖRE dosyaadın.m3u diye dosya aç koddaki /storage/emulated/0/umitm0d.m3u yolunu kendine göre uyarla öyle botu çalıştır. Aksi takdirde hata verir dosya bulunamadı diye.

İyi seyirler

Ekli dosyalar

• umitmoddengesiz.txt
    3.9 KB · Görüntüleme: 104
Kardeşim eline sağlık ben anlamdım txt olarakmı açacağız attığın dosyayı

Hocam nasıl yaparız bunu detaylı gösterir misin?

dosyayı alıp huginface github gibi sitelere ekleyın arkadaşlar ordan m3u8 cıktısı alıp seyredebılırsınız
huginface daha kolay chatgb amcanın yardımıyla oraya deploy edebilirsiniz m3u8 alacanız için gradio secin dosyaları yukelyın 5 dk hazır

Ellerine sağlık güzel çalışma. siteleri incelediğimde şunu gördüm. trgoals, jestyayin, denge bunların hepsinin kaynağı aynı yerden geliyor. farklı workerlar da çalışşalar bile ilk çıkış adresleri aynı

dosyayı alıp huginface github gibi sitelere ekleyın arkadaşlar ordan m3u8 cıktısı alıp seyredebılırsınız
huginface daha kolay chatgb amcanın yardımıyla oraya deploy edebilirsiniz m3u8 alacanız için gradio secin dosyaları yukelyın 5 dk hazır
kısa videolu ya da görselli anlatımı olsa fena olmaz :D yine de teşekkür ederim.

1 tane app py dosyası denge tv için bırakılırsa ve çalışıyorsa bu sistem hugg veya github da edit yaparak ordan devam edilir basit kolay net gerisi 1 tane m3usu aynı ad bide app py içerde aynı isimle bitti gitti

umitmod arkadaşımız bırakmış oraya sadece app.py olarak dosya adıdegışecek chatgb den de requirements.txt dosyasını yazdırınca dırek m3u indirme şekılde cıkıyo

20 bin üyesi olan yerde 10 beğeni bile gelmiyor emeklere ne eğitim videosundan bahsediyorsunuz alan kullanıyor. Casper takılıyor herkes. Konuları görüntüleme sayısına bak gelen etkileşime bak. Korkmayın cebimize para girmiyor sizden de para çıkmıyor. Etkileşim her zaman paylaşımı teşvik eder unutmayın. Buradaki çoğu paylaşım ondan durdu. Eski paylaşım yapanların hepsi neredeyse sessiz modda takılıyor artık farkındaysanız.

Ellerine sağlık ama bişi merak ettim tarayıcı da açılacak mı yoksa televizo da mı açılır huggin de yapacam da ve dockerlife ye gerek var mı

20 bin üyesi olan yerde 10 beğeni bile gelmiyor emeklere ne eğitim videosundan bahsediyorsunuz alan kullanıyor. Casper takılıyor herkes. Konuları görüntüleme sayısına bak gelen etkileşime bak. Korkmayın cebimize para girmiyor sizden de para çıkmıyor. Etkileşim her zaman paylaşımı teşvik eder unutmayın. Buradaki çoğu paylaşım ondan durdu. Eski paylaşım yapanların hepsi neredeyse sessiz modda takılıyor artık farkındaysanız.
(y) adam haklı beyler :)

Ellerine sağlık ama bişi merak ettim tarayıcı da açılacak mı yoksa televizo da mı açılır huggin de yapacam da
aslında @UmitM0d çok basit bir .py dosyası yapmış isteyen githuba göre uygun hale getirip oradan otomatik güncellemeli bir sistem yapar kendine ve m3u dosyasını paylaşır yeterki yapmak isteyin o yüzden diyor ya ben oltaları hazırladım balık tutmak sizden diye

Valla yazıklar olsun denir buna belli kişiler var hepsini tanıyorum 20 bin değil,20 kişi var sadece diğerleri ne diye burda bilmiyorum

aslında @UmitM0d çok basit bir .py dosyası yapmış isteyen githuba göre uygun hale getirip oradan otomatik güncellemeli bir sistem yapar kendine ve m3u dosyasını paylaşır yeterki yapmak isteyin o yüzden diyor ya ben oltaları hazırladım balık tutmak sizden diye
Teşekkür ederim 😁 deneyeyim kendim çözüp yapmayı öğrenmek lazım

Teşekkür ederim 😁 deneyeyim kendim çözüp yapmayı öğrenmek lazım
yapamam dememek lazım
bende bundan 2 ay öncesine kadar hiçbir şey bilmiyordum bu konularda ama kurcalaya kurcalaya
acemice bişeyler çıkartıyorum

yapamam dememek lazım
bende bundan 2 ay öncesine kadar hiçbir şey bilmiyordum bu konularda ama kurcalaya kurcalaya
acemice bişeyler çıkartıyorum
Bende zaten gelişmeye çalışıyorum çoğu şeyi çözdüm de bazı siteler kaldı onları hiç bilmiyorum bakalım hayırlısı öğrenecez 🙂

Geri