TVX

bizim cihazda çalismadi rodlu diye normalde netflix in orjinali bile calisirken lisansli olmasina ragmen rod engeli cikti neyse beklicez artik

Hocam emeğinize sağlık. V1 için harika bir çalışma olmuş.

Bir küçük geri bildirimim olacak. Paket boyutu (90+ mb) çok büyük. Cache vs derken çok fazla yer kaplayabilir. Andorid tv box cihazlarının çoğu düşük seviye işlemci ve cache kapasitesine sahip. Cihazların zorlanma riski var. Selamlar.

Hocam emeğinize sağlık. V1 için harika bir çalışma olmuş.

Bir küçük geri bildirimim olacak. Paket boyutu (90+ mb) çok büyük. Cache vs derken çok fazla yer kaplayabilir. Andorid tv box cihazlarının çoğu düşük seviye işlemci ve cache kapasitesine sahip. Cihazların zorlanma riski var. Selamlar.
merhabalar merak etmeyin 90 mb sadece performans paketleri ve gerekli bileşenler için cachlemede şifreleme ve minify(sıkıştırma) işlemi uygulanıyor yani 10 mb lık dosya olsun bunu 2-3 mb indirgiyorki ben apilerin hepsini en az cache harcıcak şekilde tasarladım o yüzden rahat olabilirsiniz

Kardeşim eline sağlık, telefon için olmamasına rağmen yükleyip bi bakayım dedim mükemmel olmuş. Rabbim başarılarının devamını getirsin inşallah.

Tv box a henüz yüklemedim. Telefonda kaydırma yapılmıyor yani ilk parmak temasında hemen açılıyor. Bunun dışında olumsuz diyebileceğim bir şey göremedim. Eline ve emeğine sağlık.

Görsel olarakta açılma oranı olarakta çok güzel 1 numaraya oynamaya aday emeğinize sağlık .24 saatlik kaydırmalı yayınlar, Güncel filmler vod ve belgesel kanalları (ÖZELLİKLE VİASAT VE NAT GEO KANALLARI) üzerine yoğunlaşırsanız zirvede olmanıza az kalmış .Uzun zamandır böyle kolay kullanımlı apk yüklememiştim teşekkür ediyorum.Başarılar diliyorum.İŞTE BÖYLE UYGULAMALARA İHTİYACIMIZ VAR.Kalite biraz da verilen emekle doğru orantılı .Beğenilmekte.

Tv box a henüz yüklemedim. Telefonda kaydırma yapılmıyor yani ilk parmak temasında hemen açılıyor. Bunun dışında olumsuz diyebileceğim bir şey göremedim. Eline ve emeğine sağlık.
evet başlıkta belirttiğim giib telefon için kodlamadım tüm ayarlar kumanda kontrolleri için hatta mouse bile kullanmanızı tavsiye etmem herşey kumanda ile olması için ayarlandı telefonlar için çok daha güzel bi uygulama getircem inşallah

Çalışmanız için teşekkürler. Birçok arkadaşın yazdığı gibi; root edilmiş cihazlarda kullanılamayacağına dair uyarı var.
Zidoo z9xpro medya player Android 11-linux aynı uyarıyı verdi.
Bilginize

uygulama yükleyebilirim arayüzünü çok beğendim filmlerde alt yazı şeçenekleri inde sıkıntı var galiba

Merhaba bi süredir aklımda olan projemi geliştiriyorum ve erken erişim olarak beta sürümünü sizlere paylaşma kararı aldım.

indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-

Ekli dosyayı görüntüle 7743
Ekli dosyayı görüntüle 7740
Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar

Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi

Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir

VirusTotal Linki =>
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)

Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz

telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz

Herkese iyi günler diliyorum.
ilk izlenim menü geçişleri çok yavaş filimlerin akategori olması güzel ama mesela kategori de 640 fılm var ama o 640 a basılamıyor filme girince de çubuk nerde bulması zor kategoriye basılıp tablo gibi dökulmesi lazım sağa giderek filmlere bakılmaz tv kısmına sinema bölümü korku western gib kanalar eklenebilir özet olarak 90 mb olan bir apk için menü geçişleri yavaş filimler de girince nerdesin player da belirsiz ve kategoriye girip tablo olarak görüntülenmiyor bunlar benim gözlemim olan eksiler onun dışında emeğine sağlık

Uygulamada çok başarılı.Film içeriği zengin, bilgiler detaylı , kullanımı kolay, tv içeriklerinden açamadıklarım oldu,zamanla düzelir nasıl olsa.
Tebrikler, teşekkürler.

* Oynatıcı üzerinden dil,ayarlar vb seçeneklerini kullanmakta zorlanıyorum, nerenin seçili olduğu belli olmuyor.

ilk izlenim menü geçişleri çok yavaş filimlerin akategori olması güzel ama mesela kategori de 640 fılm var ama o 640 a basılamıyor filme girince de çubuk nerde bulması zor kategoriye basılıp tablo gibi dökulmesi lazım sağa giderek filmlere bakılmaz tv kısmına sinema bölümü korku western gib kanalar eklenebilir özet olarak 90 mb olan bir apk için menü geçişleri yavaş filimler de girince nerdesin player da belirsiz ve kategoriye girip tablo olarak görüntülenmiyor bunlar benim gözlemim olan eksiler onun dışında emeğine sağlık
Ben de tv boxta denedim. Bu arkadaşın da dediği gibi filmler kısmında kategoriyi tek satırda kaydırmak yerine tablo halinde görüntülense ben de daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de kumanda ile kullanırken mesela bir kanalı açtık, kanalı izlerken geri çıkmadan kumandadan direkt kanal değiştirme tuşu ile yukarı aşağı tusuna basarak kanal değiştirmek mümkün değil mi? Kumanda uyumlu denilen televizo, tivimate gibi tv uygulamaları hariç bu tarz uygulamaların hiçbirinde bunu göremedim. Mümkün değilmi bu? Mümkünse bunu yapabilmek çok güzel bir artı özellik getirir GKTNTV'ye.

Ben de tv boxta denedim. Bu arkadaşın da dediği gibi filmler kısmında kategoriyi tek satırda kaydırmak yerine tablo halinde görüntülense ben de daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de kumanda ile kullanırken mesela bir kanalı açtık, kanalı izlerken geri çıkmadan kumandadan direkt kanal değiştirme tuşu ile yukarı aşağı tusuna basarak kanal değiştirmek mümkün değil mi? Kumanda uyumlu denilen televizo, tivimate gibi tv uygulamaları hariç bu tarz uygulamaların hiçbirinde bunu göremedim. Mümkün değilmi bu? Mümkünse bunu yapabilmek çok güzel bir artı özellik getirir GKTNTV'ye.
filmlerin header kısmına basınca sadece o kategoriye ait film listesi çıkıcak şekilde ayarlıcam diğer dediğin kumanda işi çok zor ve şu bakımdan mümkün olmuyor genelde playera onu eklerim ancak kanallarda bu sefer altyazı seçenekleri ayar seçeneklerine kullanıcının gitmesi çok zor oluyor

Merhaba bi süredir aklımda olan projemi geliştiriyorum ve erken erişim olarak beta sürümünü sizlere paylaşma kararı aldım.

indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-

Ekli dosyayı görüntüle 7743
Ekli dosyayı görüntüle 7740
Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar

Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi

Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir

VirusTotal Linki =>
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)

Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz

telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz

Herkese iyi günler diliyorum.
ön izleme yok diyor

ön izleme yok diyor
uygulamının başlangıçında splash screen(giriş resimleri olur) ben bunu kaldırdım genelde sıkıntı çıkarmaz diye eğer uygulama açılmıyorsa bu aksam splash screenli şekilde rootlu cihazlardada girebilsin diye güncellicem aksam telegramdan uygulamayı yeni dosyasını yükleyebilirsin

Konuyu görüntüleyenler

Geri