var sadece kumanda için gezinebilcek şekilde kodladım herhangi sıkıntı çekmezsinBoxlarda kumanda desteği var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
var sadece kumanda için gezinebilcek şekilde kodladım herhangi sıkıntı çekmezsinBoxlarda kumanda desteği var mı?
telegramdan indirebilirsiniz direk dosyayı biliyorsanızDirekt apk paylaşsanız bir türlü yapamadım
Eline emeğine sağlık port edilmiş android boxta root açmıyor çalışmıyor bilginizeteşekkür ederim umarım amacım top 1 e sokmak adım adım inşallah ilerlicez
1.0.1 sürümünde tv ler için root kontrolünü kaldırıcam katı bi root güvenlik kuralları koymuştum ama tvboxlarda bu kadar etkileyecegini düşünmedim 1.0.1 sürümünü beklemede kalıntelefonda ve emülatörde sıkıntı yok ama tv box a yükleyince rootlu cihazlarda çalışmaz hatası aldım. standart tv box işte root falanda atmadık ama niye böyle hata verdi bilinmez?
geri dönüş için teşekkürler 1.0.1 sürümünde tv ler için root kontrolünü kaldırıcam bu yeni version 3-4 hafta sürebilir beklemede kalınEline emeğine sağlık port edilmiş android boxta root açmıyor çalışmıyor bilginize![]()
Tamam oldu çok güzel olmuş elinize sağlıktelegramdan indirebilirsiniz direk dosyayı biliyorsanız
var dostumBein Sports var mı 1 2 3
Eywvar dostum
Hocam indirme linki çalışmıyor indirme linkini atar mısınız
geri dönüşün için teşekkür ederim aslında onlarda resimlerinde hata yok ama kullandığım bi pakette resimleri diske kaydediyor cachlemek sürekli istek atmadan çok daha hızlı olsun diye ama o pakettede bazen bu sorun oluşuyor bunu 1.0.1 de değiştiricem büyük ihtimal 1.0.1 i erken çıkarıcam rootla ilgili sorun yaşayanlar olduğu için dizileri 1.0.2 sürümünde getiricem gibiMüzik kanalı bölümündeki resimde de işaretlediğim yerdeki kanalların logoları yanlış belgesel bölümündeki TRT belgeselin logosu da yanlış küçük bazı hatalar var yine de ellerinize sağlık süper