TVX

telefonda ve emülatörde sıkıntı yok ama tv box a yükleyince rootlu cihazlarda çalışmaz hatası aldım. standart tv box işte root falanda atmadık ama niye böyle hata verdi bilinmez?

telefonda ve emülatörde sıkıntı yok ama tv box a yükleyince rootlu cihazlarda çalışmaz hatası aldım. standart tv box işte root falanda atmadık ama niye böyle hata verdi bilinmez?
1.0.1 sürümünde tv ler için root kontrolünü kaldırıcam katı bi root güvenlik kuralları koymuştum ama tvboxlarda bu kadar etkileyecegini düşünmedim 1.0.1 sürümünü beklemede kalın

Bein Sports var mı 1 2 3

Hocam indirme linki çalışmıyor indirme linkini atar mısınız

Image

Hocam Eline emeğine sağlık en önemlisi akıcı donma yok kanallar arası geçiş süper donma yok
Bir önerim var radyoyu eklerseniz çok sevinir
Baba FM AŞK FM RADYO ARABESK FM ŞAHIN FM DAMAR RADYO GERÇEK RADYO MELANKOLİK HOME FM KARESI RADYO

Müzik kanalı bölümündeki resimde de işaretlediğim yerdeki kanalların logoları yanlış belgesel bölümündeki TRT belgeselin logosu da yanlış küçük bazı hatalar var yine de ellerinize sağlık süper

Ekli dosyalar

• IMG_9553.jpeg
    IMG_9553.jpeg
    503.4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9552.jpeg
    IMG_9552.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 31
Müzik kanalı bölümündeki resimde de işaretlediğim yerdeki kanalların logoları yanlış belgesel bölümündeki TRT belgeselin logosu da yanlış küçük bazı hatalar var yine de ellerinize sağlık süper
geri dönüşün için teşekkür ederim aslında onlarda resimlerinde hata yok ama kullandığım bi pakette resimleri diske kaydediyor cachlemek sürekli istek atmadan çok daha hızlı olsun diye ama o pakettede bazen bu sorun oluşuyor bunu 1.0.1 de değiştiricem büyük ihtimal 1.0.1 i erken çıkarıcam rootla ilgili sorun yaşayanlar olduğu için dizileri 1.0.2 sürümünde getiricem gibi

Başarılaeım devamını dilerim kardeşim illaki sıkıntı olacaktır ancak üstesinden gelinmesi zor birşey olmayacak sen işin zor kısmını halletmişsin bunlar eğlenceli zamanlar daha iyilerini daha güzel bir şekilde yaparak başarıların devamını dilerim Allah ım ayağına taş değdirmesin. (Amin)

Geri