X GRUP -TVX+ YAYINDA
Herkese merhaba ; Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz. Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip. Sıfırdan...

Uygulama TVX Formuna aktarıldı
indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
1.0.1 Eklenenler
0-Root Kontrolü TVbox lar için kaldırıldı
1-Belgesel Kanalları Güncellendi ve artırıldı
2-Türk Film kategorisi geldi
-Türk film kategoriis güncellenicek şuanda yabancı bazı filmlerde var
3-Film kategorilri paneli geldi kategori seçip daha esnek şekilde filmlerde gezinebilcek
4-Sunucular güncellendi

Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar
Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi
Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir
VirusTotal Linki =>
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)
Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz
telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz
Herkese iyi günler diliyorum.
Son düzenleme: