TVX

GKNTV_

Üye
Konular
7

Uygulama TVX Formuna aktarıldı

indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-

1.0.1 Eklenenler
0-Root Kontrolü TVbox lar için kaldırıldı
1-Belgesel Kanalları Güncellendi ve artırıldı
2-Türk Film kategorisi geldi
-Türk film kategoriis güncellenicek şuanda yabancı bazı filmlerde var
3-Film kategorilri paneli geldi kategori seçip daha esnek şekilde filmlerde gezinebilcek
4-Sunucular güncellendi

1747258019204
1747252431570
Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar

Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi

Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir

VirusTotal Linki =>
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)

Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz

telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz

Herkese iyi günler diliyorum.

Son düzenleme:
Belgesel kanalları hiç yok neredeyse

Ben bu tür uygulamaları sadece belgeseller için kullanıyorum. Ne kadar çok belgesel o kadar nr.1 uygulama benim için :)
en çok izlenen 10-15 belgeseli koyucam normalde sağdan soldan heryerden yüzlercesini koyarım ama 2-3 günde patlayacak anlamı olmuyacak o yüzden sağlamları koymaya çalışıyorum

Dosyayı indirmek için..
1- androidin kendi uyarısıysa bilinmeyen dosyaya izin ver bu google play hariç tüm apk larda bu uyarıyı güvenlik için veriyor
2- eğerki uygulama indirildikten sonra istiyorusa kanal resimlerini cachlemek için kendi localinde tutuyor ama genelde bunun için izin istemez büyük ihtimal 1. nedenden bahsediyorsun

Telefonda denediğim halde ve beta olduğu halde çok beğendim, çok başarılı buldum. Görüntüsü çok güzel duruyor ve kullanması da çok pratik olacak gibi. En kısa zamanda TV Boxta da deneyeceğim. Bütün bölümlere daha fazla içerik eklenip üzerinde çalışılırsa ve patlayan linkler güncellenirse müthiş olur. Eline emeğine sağlık. Kolay gelsin.

Hayır, drive paylaşımını izne baglamissiniz, erişim izni istiyor

Pardon, kırmızı rengin cazibesi.. mediafire linkini görmemişim..

Ben burdan idirdim sıkıntı yok

Mega'ya yüklesen daha iyi olur

Telefonda denediğim halde ve beta olduğu halde çok beğendim, çok başarılı buldum. Görüntüsü çok güzel duruyor ve kullanması da çok pratik olacak gibi. En kısa zamanda TV Boxta da deneyeceğim. Bütün bölümlere daha fazla içerik eklenip üzerinde çalışılırsa ve patlayan linkler güncellenirse müthiş olur. Eline emeğine sağlık. Kolay gelsin.
teşekkür ederim umarım amacım top 1 e sokmak adım adım inşallah ilerlicez

Rootlu cihazımda çalışmadı. Root'u kapattım yine çalışmadı

Merhaba bi süredir aklımda olan projemi geliştiriyorum ve erken erişim olarak beta sürümünü sizlere paylaşma kararı aldım.

indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-

Ekli dosyayı görüntüle 7739
Ekli dosyayı görüntüle 7740
Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar

Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi

Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir

VirusTotal Linki =>
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)

Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz

telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz

Herkese iyi günler diliyorum.
Cok güzel olmuş, emegine sağlık 👍

Konuyu görüntüleyenler

Geri