Tvboxtan google tv yi silmek

parstv

Paylaşımcı
Konular
36
dostlar bi sorum olacak benim cihazim google tv kurulu gelmisti fakat bu uyuz yuzunden cihaza ne crome kurabiliyom nede telegram bu google tv yi silsem tvboxumda hasar olusurmu veya bunu yapan biri varmi forumda google tvyi silsem normal tvbox olurmu acaba ???

Anladım, durumunu netleştirelim. 😊

1. Google TV’nin silinmesi:
Google TV, aslında cihazın ana arayüzü ve işletim sisteminin bir parçasıdır. Yani TV Box’a özel ROM (yazılım) içinde gömülü gelir. Bu nedenle Google TV’yi tamamen silmek genellikle mümkün değildir; eğer silmeye kalkarsan cihaz açılmayabilir veya çok sınırlı bir modda çalışabilir. Bu, çoğu kullanıcı için “brick” yani cihazın işlevsiz hâle gelmesi anlamına gelir.

2. Chrome ve Telegram kurulamaması:

Eğer cihaz Google TV ile birlikte gelmişse, bazı uygulamalar Play Store’da görünmeyebilir veya yüklenemez.

Bunun çözümü genellikle APK dosyası ile manuel yükleme (sideload) yapmaktır. Bu, cihazın sistemine zarar vermez. Örneğin:

Telegram için resmi APK’yı indirebilirsin.

Chrome için de Android TV uyumlu APK sürümlerini kullanabilirsin.

3. Forum örnekleri:

Forumlarda Google TV’yi tamamen silip normal TV Box yapmak isteyenler genelde “custom ROM” yükleyerek bunu yapıyor.

Bu işlem cihazı garanti dışı bırakır ve yanlış yapılırsa cihaz açılmaz. Yani güvenli değil.

Önerim:

Google TV’yi silmeye çalışmak yerine sideload yöntemiyle Chrome ve Telegram yükle.

Alternatif olarak, cihazı başka bir Android TV ROM ile değiştirmek istiyorsan, bu biraz teknik bilgi gerektirir ve risklidir.

İstersen sana Google TV’de Chrome ve Telegram’ı sorunsuz yükleme adımlarını detaylı olara
k gösterebilirim. Bunu yapayım mı?

dostlar bi sorum olacak benim cihazim google tv kurulu gelmisti fakat bu uyuz yuzunden cihaza ne crome kurabiliyom nede telegram bu google tv yi silsem tvboxumda hasar olusurmu veya bunu yapan biri varmi forumda google tvyi silsem normal tvbox olurmu acaba ???
Biraz daha açarmısın konuyu. Cihazın ne, tam olarak ne yapmak istiyorsun? Android tv box varsa ve bundan google tv yi silmek istiyorsan öncelikle projective launcheri kurman gerek ve varsayilan launcher yapman gerek. Sana bunun için video birakiyorum. Dikkatli izlersen google tvden kurtulursun ve yüklediğin tüm programlar ana ekranda görünecektir.

Binanın kolonunu kesmek ister misin ha işte aynı şey Google TV bunun kökü işte ana bileşeni

Bir insan niye google arayüzünü silmek ister hasar oluşmaz çünkü zaten silemezsin de siyah ekrana bakmak istersen bişeler denenir chrome yükleniyor onda bir sorun yok zaten andr market de chrome yok box da chrome zaten iyi değil tv bro kur geç telegram da vardır bir yerlerde yine box da telegram kullanmak da bilemedim yüklenen bir çok şey virüslü olduğunu düşünürsek

Biraz daha açarmısın konuyu. Cihazın ne, tam olarak ne yapmak istiyorsun? Android tv box varsa ve bundan google tv yi silmek istiyorsan öncelikle projective launcheri kurman gerek ve varsayilan launcher yapman gerek. Sana bunun için video birakiyorum. Dikkatli izlersen google tvden kurtulursun ve yüklediğin tüm programlar ana ekranda görünecektir.
reis videoyu izledim sadece eşsegin semeri degisiyor eşsek gene ayni kaliyor bu google tv de siradan tvbox lara göre çok şey kisitli ayrica cromu dediginiz gibi yaptim pek işlevselligi yok her vpn olmuyor bir cok bilindik vpn leri kuruyorum ekrana internet kesildi uyarisi veriyor hic bir islevseligi olmuyor daha once x96 max im vardi onda hic boyle sorunlar yasamadim aksam xiomi 2 .nesil aldim oda ayni hemen paket yapip iade ettim google tv min? basit arayizlu tvbox mu dersenis ?? tabiki basit olan onda islevsellik daha fazla

reis videoyu izledim sadece eşsegin semeri degisiyor eşsek gene ayni kaliyor bu google tv de siradan tvbox lara göre çok şey kisitli ayrica cromu dediginiz gibi yaptim pek işlevselligi yok her vpn olmuyor bir cok bilindik vpn leri kuruyorum ekrana internet kesildi uyarisi veriyor hic bir islevseligi olmuyor daha once x96 max im vardi onda hic boyle sorunlar yasamadim aksam xiomi 2 .nesil aldim oda ayni hemen paket yapip iade ettim google tv min? basit arayizlu tvbox mu dersenis ?? tabiki basit olan onda islevsellik daha fazla
Android sürümü yükseldikçe kısıtlamalar artıyor zaten ( harici uygulama yükle,tarayıcıdan dosya indirme, sistem dosyalarına erişme,Google drive erişme vb) yani sorun olarak düşündüğünüz konuların sebebi sadece Google TV arayüzü değil.

Son düzenleme:
Yukarıdaki boş saçma sapan yorumlar ve yapay zekayı kopyalayıp yapıştıran sohbet muhabbet eden arkadaşlar boş yapıyorlar.

bu uygulamayı kurup kaldırabilirsin sitede detaylı bilgiler var projectivity launcher kullanabilirsin yerine.

Mecool km2 Plus var Android TV. Vpnde sorun yasatmamıstı. Chrome olayı TV Box destegi yok. Zeus browser, TV bro gibi tarayıcıları denesen iyi olur. Vpn konusunda uyumlu olanı kullanmalısın. Octohide var yıllık 300tl. Yada gunde 1 reklam veriyor. 24saat ucretsiz. Lisanssız cihaz hic kullanmadım artıklarını bilmiyorum ama lisansi aliyorsan da wifi 5g yada ethernet girişli olmasına dikkat edin.

Geri