Tvbox Dosyalara erişemiyorum

ilkayaaa

Üye
Konular
13
17516594090444504245574757243952hako pro cihaz kullanıyorum. Dosya yöneticisi uygulaması üzerinden adroid klasörü içindeki data klasörü gibi klasörlere erişmek istediğimde bu ekran çıkıyor. Tamam seçeneğini seçince uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. Bu ekranı nasıl geçebilirim

F Dosya yoneticisi + sanirim bu android data sectikten sonra obb secmissiniz obb android box lar icin calismiyor Sanirim cep telefonlari icin gecerli bildigim kadariyla obb niye sectiginizi ogrendikten sonra daha mantikli bir aciklama olabilir android data ya giriyor obb ye girmiyorsa android box apklari icin obb girme gerektircek bir durum yok cep telefonlari icin android indirdirdidiginiz dosyalar download bolumunde olmasi lazim
Ekli dosyayı görüntüle 9978hako pro cihaz kullanıyorum. Dosya yöneticisi uygulaması üzerinden adroid klasörü içindeki data klasörü gibi klasörlere erişmek istediğimde bu ekran çıkıyor. Tamam seçeneğini seçince uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. Bu ekranı nasıl geçebilirim

F Dosya yoneticisi + sanirim bu android data sectikten sonra obb secmissiniz obb android box lar icin calismiyor Sanirim cep telefonlari icin gecerli bildigim kadariyla obb niye sectiginizi ogrendikten sonra daha mantikli bir aciklama olabilir android data ya giriyor obb ye girmiyorsa android box apklari icin obb girme gerektircek bir durum yok cep telefonlari icin android indirdirdidiginiz dosyalar download bolumunde olmasi lazim
Data klasörüne de girmiyor. Dataya niye girmek istiyorum konusuna gelirsek telegramdan indirdiğim dosyaları görmek istiyorum ama telegram klasörüne ulaşamıyorum data klasörüne giremediğim için

Android 10 dan sonra Google güvenlik gerekçesiyle data ve obb klasör lerine erişimi kisitladi erisemezsiniz ancak cihazınız rootlu ise durum değişir ama tvboxlara root atmak zor

Data klasörüne de girmiyor. Dataya niye girmek istiyorum konusuna gelirsek telegramdan indirdiğim dosyaları görmek istiyorum ama telegram klasörüne ulaşamıyorum data klasörüne giremediğim için
Uygulama icin gerekli izinleri verdiyseniz girmesi gerekli

F Dosya Yoneticisi + bendede kurulu android data girebiliyorum obb izin vermiyor bendede Next My Box Android 10 cihaz rot yok

Cihazınız root'lu ise Root Explorer uygulamasını deneyin .

Screenshot 20250704 234323Screenshot 20250704 234557

Ekli dosyayı görüntüle 9978hako pro cihaz kullanıyorum. Dosya yöneticisi uygulaması üzerinden adroid klasörü içindeki data klasörü gibi klasörlere erişmek istediğimde bu ekran çıkıyor. Tamam seçeneğini seçince uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. Bu ekranı nasıl geçebilirim
Öncelikle dosya yöneticisine izin verin sonra android klasörüne girin oradan varsa media klasörüne girin org.telegram klasörüne girip telegram medyalarına ulaşım sağlarsınız.

Geri