ilkayaaa
Üye
- Konular
- 13
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 9978hako pro cihaz kullanıyorum. Dosya yöneticisi uygulaması üzerinden adroid klasörü içindeki data klasörü gibi klasörlere erişmek istediğimde bu ekran çıkıyor. Tamam seçeneğini seçince uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. Bu ekranı nasıl geçebilirim
Data klasörüne de girmiyor. Dataya niye girmek istiyorum konusuna gelirsek telegramdan indirdiğim dosyaları görmek istiyorum ama telegram klasörüne ulaşamıyorum data klasörüne giremediğim içinF Dosya yoneticisi + sanirim bu android data sectikten sonra obb secmissiniz obb android box lar icin calismiyor Sanirim cep telefonlari icin gecerli bildigim kadariyla obb niye sectiginizi ogrendikten sonra daha mantikli bir aciklama olabilir android data ya giriyor obb ye girmiyorsa android box apklari icin obb girme gerektircek bir durum yok cep telefonlari icin android indirdirdidiginiz dosyalar download bolumunde olmasi lazim
Uygulama icin gerekli izinleri verdiyseniz girmesi gerekliData klasörüne de girmiyor. Dataya niye girmek istiyorum konusuna gelirsek telegramdan indirdiğim dosyaları görmek istiyorum ama telegram klasörüne ulaşamıyorum data klasörüne giremediğim için
Öncelikle dosya yöneticisine izin verin sonra android klasörüne girin oradan varsa media klasörüne girin org.telegram klasörüne girip telegram medyalarına ulaşım sağlarsınız.Ekli dosyayı görüntüle 9978hako pro cihaz kullanıyorum. Dosya yöneticisi uygulaması üzerinden adroid klasörü içindeki data klasörü gibi klasörlere erişmek istediğimde bu ekran çıkıyor. Tamam seçeneğini seçince uygulama bulunamadı uyarısı veriyor. Bu ekranı nasıl geçebilirim