Yardım TV paketsiz TOD TV'yi TV'de n asıl izlenirim?

Megansi

Üye
Konular
2
Merhaba, 3 aylık hediye TOD TV üyeliğim var. Bu hediye üyelikte TV paket dahil değil. Bu yüzden TV uygulaması içerisinde açamıyorum. Google TV üzerinden tarayıcıdan girmeye çalıştım ama sitenin içerisinde tıklanmayan yerler ve oynatma sorunları var. Browser uygulamasını ve başka tarayıcılar denedim olmadı. Çözüm öneriniz var mı?

Şu konunun altında birkaç yöntem anlattım. Bunlara ek tek bişey söyliyim yükleme yapmaya çalıştığınız cihazda kurulumu doğrula, usbden kurulumu doğrula ya da kurulum yaparken doğrula diye bir seçenek olması lazım cihaz ayarlarında bunu kapattıktan sonra kurulumu denerseniz yapabilirsiniz

Oyla 0

Şu konunun altında birkaç yöntem anlattım. Bunlara ek tek bişey söyliyim yükleme yapmaya çalıştığınız cihazda kurulumu doğrula, usbden kurulumu doğrula ya da kurulum yaparken doğrula diye bir seçenek olması lazım cihaz ayarlarında bunu kapattıktan sonra kurulumu denerseniz yapabilirsiniz
Tüh be şu 1 aylık tod üyeliği şansını kaçırmışım geç kalmışım

Oyla 0

Mobil xapk sürümünü bulup yükledim. Öyle kanalları izleyebiliyorum, sifreli kanallar decoder hatası veriyor onu da güncelleme ile duzelmesini bekleyecegim. Bu usb ye google tv kurarak yükledim her decoder tam acmıyor.

Oyla 0
Mobil xapk sürümünü bulup yükledim. Öyle kanalları izleyebiliyorum, sifreli kanallar decoder hatası veriyor onu da güncelleme ile duzelmesini bekleyecegim. Bu usb ye google tv kurarak yükledim her decoder tam acmıyor.
Söylediklerinizden pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim. yandexten aldıysanız 3 aylık kodu o zaten sadece taraftar paketi. diğer kanalları açmaması normal. Sadece maç zamanında seçtiğiniz takımın maçlarını izlersiniz. Diğer eğlence paketindeki kanalları izleyemezsiniz örn. belgesel kanalları sinema kanalları gibi. Birde o uygulama telefon uygulaması olduğu için Tv'de güncelleme almaz

Oyla 0
Söylediklerinizden pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim. yandexten aldıysanız 3 aylık kodu o zaten sadece taraftar paketi. diğer kanalları açmaması normal. Sadece maç zamanında seçtiğiniz takımın maçlarını izlersiniz. Diğer eğlence paketindeki kanalları izleyemezsiniz örn. belgesel kanalları sinema kanalları gibi. Birde o uygulama telefon uygulaması olduğu için Tv'de güncelleme almaz
Ben de mibox yok ozel bir android tv iso su var, sinetech'in yüklediği videodaki. zaten sadece spor acılıyor ama codec yok isletim sisteminde codec olmayınca oynatma hatası veriyor, gelistiriciden guncelleme beklemek lazim. guncelleme sorun degil elle apk kurarim gene.

Oyla 0
Yandex bu hediyeyi verirken bazı şartları istiyor örneğin; Telefon numarası ve Kullanıcı hesabı kaydı istiyor, ne kadar güvenebiliriz yani bilgilerimiz kötü niyetle kullanılır mı, güvenli midir bu şartlara katılım?

Oyla 0
An itibari ile 1 aylık taraftar paketı açıldı yalnız tv uzerınden erısım 1746043731153 bunu nasıl başarabiliriz bilen varsa paylaşabilirmi

Oyla 0
Ben tv de tarayıcıdan açıyorum. Fakat girerken profil seçmeme izin vermiyor. Profil seçme sayfasında sol altta planlar yazan yere tıklayıp sonrasında yukarıda canlı tv yazan yerden sporu seçtikten sonra kanalı bulup izliyorum. Bende işe yarıyor siz de bi deneyin

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-01 155842.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-01 155842.png
    44.3 KB · Görüntüleme: 7
  • Ekran görüntüsü 2025-05-01 160400.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-01 160400.png
    44.5 KB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Merhaba, 3 aylık hediye TOD TV üyeliğim var. Bu hediye üyelikte TV paket dahil değil. Bu yüzden TV uygulaması içerisinde açamıyorum. Google TV üzerinden tarayıcıdan girmeye çalıştım ama sitenin içerisinde tıklanmayan yerler ve oynatma sorunları var. Browser uygulamasını ve başka tarayıcılar denedim olmadı. Çözüm öneriniz var mı?

bu xapk mobil versiyon benim cihazda işe yarıyor izlettiriyor tvde bunu dene xapk uygulaması üzerinden yükleyebilirsin apkyı

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri