Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forumda apk uygulamalar mevcut ayrı olarak gpik uygulaması da güzeldirEvet Arkadaşlar drive hesabinda cok fazla uygulama var deneyimlerinizi gore hangisi stabil ve süreklilik sağlayan apk tavsiyeniz.
drive hesabını mi kast ediyorsunuz.Forumda apk uygulamalar mevcut ayrı olarak gpik uygulaması da güzeldir
İnat-rec-cine10-cloud stream-puu tv-pars tv-gpik-titan bunlar iyi uygulamalarEvet Arkadaşlar drive hesabinda cok fazla uygulama var deneyimlerinizi gore hangisi stabil ve süreklilik sağlayan apk tavsiyeniz.
rec bazı kanalları açmıyor siyah ekran veriyor aynı sorun var mı?Standart bir sistem olmadığı için her cihazda farklı performans gösteriyor uygulamalar,
ama benim sürekli kullandığım Seyirtürk, inat, rec, cloudstream var şimdilik iyi![]()
Evet dün akşam sorun vardı, sanırım güncelleme gelecekrec bazı kanalları açmıyor siyah ekran veriyor aynı sorun var mı?
Rec i çok ulusal kanal olarak kullanmıyorum.rec bazı kanalları açmıyor siyah ekran veriyor aynı sorun var mı?
Başlık ile konu ne alaka anlamadım TV yazıyor apk soruyorsunuz.Evet Arkadaşlar drive hesabinda cok fazla uygulama var deneyimlerinizi gore hangisi stabil ve süreklilik sağlayan apk tavsiyeniz.
Vavoo yu nasıl kullanabiliriz?Vavoo / Cloudstream / Smartube / Gpik / İnat /CinemaHD . . . İnan fazlasıyla yeterli bile . Sağolsunlar forumda çok daha fazlasını paylaşıyor arkadaşlar . Birçok link , internet sitesi , uygulama vs ama işin özünde ben benim dünyamda maç için Vavoo , film için Cloudstream , yemek yerkende Smartube () yetiyor . Herkese Teşekkürler paylaşımları katkıları için
![]()
Gpik-bilginsky gibi uygulamaların içinde var cine10 iptv de vardı sanırım yada chrome tarayıcıya kool.to,oha.to,huhu.to yazarak açabilirsiniz chrome da vpn ile açılırVavoo yu nasıl kullanabiliriz?