Tv Muadilini Ariyoruz.

Cebom

Üye
Konular
8
Evet Arkadaşlar drive hesabinda cok fazla uygulama var deneyimlerinizi gore hangisi stabil ve süreklilik sağlayan apk tavsiyeniz.

Evet Arkadaşlar drive hesabinda cok fazla uygulama var deneyimlerinizi gore hangisi stabil ve süreklilik sağlayan apk tavsiyeniz.
Forumda apk uygulamalar mevcut ayrı olarak gpik uygulaması da güzeldir

Standart bir sistem olmadığı için her cihazda farklı performans gösteriyor uygulamalar,
ama benim sürekli kullandığım Seyirtürk, inat, rec, cloudstream var şimdilik iyi :)

Vavoo / Cloudstream / Smartube / Gpik / İnat /CinemaHD . . . İnan fazlasıyla yeterli bile . Sağolsunlar forumda çok daha fazlasını paylaşıyor arkadaşlar . Birçok link , internet sitesi , uygulama vs ama işin özünde ben benim dünyamda maç için Vavoo , film için Cloudstream , yemek yerkende Smartube (😁) yetiyor . Herkese Teşekkürler paylaşımları katkıları için 🌹

daha önce favori apk ile ilgili konu açılmıştı

Uygulama yapan arkadaşların uygulamalarını Android üst sürümlere uyarlaması lazım bu uygulamaların neredeyse tamamı Andrid üst sürümlerde çalışmıyorlar

Vavoo / Cloudstream / Smartube / Gpik / İnat /CinemaHD . . . İnan fazlasıyla yeterli bile . Sağolsunlar forumda çok daha fazlasını paylaşıyor arkadaşlar . Birçok link , internet sitesi , uygulama vs ama işin özünde ben benim dünyamda maç için Vavoo , film için Cloudstream , yemek yerkende Smartube (😁) yetiyor . Herkese Teşekkürler paylaşımları katkıları için 🌹
Vavoo yu nasıl kullanabiliriz?

Geri