Yardım TV+ kumanda sorunu

nurxc

Üye
Konular
2
Wellbox allwinner Android box cihaza TV+ kurdum playstordan .kumanda çalışıyor.yalniz Kanal geçişlerini yapamıyorum.maus modunda yapıyorum işaretci ile.konu ile ilgili bilgisi olan paylaşan olursa sevinirim.bluetooth akıllı kumanda alsam çalisir mı? Sorun yazılımlamı ilgili?

Ekli dosyalar

• IMG20250922064547.jpg
    IMG20250922064547.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Wellbox allwinner Android box cihaza TV+ kurdum ( APK) olarak.kumanda çalışıyor.yalniz Kanal geçişlerini yapamıyorum.maus modunda yapıyorum işaretci ile.konu ile ilgili bilgisi olan paylaşan olursa sevinirim.bluetooth akıllı kumanda alsam çalisir mı? Sorun yazılımlamı ilgili?
Büyük ihtimalle apk yüzündendir, tv+ google play'den indirip denediniz mi kumandayı?

Marketten indirmişseniz kutuya resatart yapın. Kumandanın pillerini taze dolu pille değiştirip yeniden eşleştirme yapıp tekrar deneyiniz. Eğer hala uygulama bazında sorun devam ediyorsa sorun yazılım kaynaklı, uygulamayı kaldırıp tekrar restart yapıp diğer uygulamalarda da sorun devam ediyorsa kumanda sorunlu demektir.

Cihaz fake diye geçiyor bence TV+ bu cihazı desteklemiyor.
Son çare slimbox ATV kurmaya calisacam cihaza
Diğer Uygulamarda Sorunsuz Çalışıyorsa;Tv+ Uygulaması Yazılımsal Olarak,Desteklemiyor,Olabilir.
Atv Slim Box Rom Kurabilirsiniz Cihaza Uygun Rom Bulabilirseniz.
Cihaz Diğer Uygulamalarda Sorunsuz Çalışıyorsa Bence Bu Riske Girmeyin Derim.
Cihazınıza Diğer Buldugunuz Slim Box Atv Rom Atarken Brick Olabilir.
Yada Kursanız Dahi Cihazınız Daha Düzgün Çalışmayabilir.
Tüm Bunları Göze Alıp Yinede Rom Yükleyebilirsiniz.Karar Size Kalmış.
Rom Yukleyebilirseniz Sonuclari Burdan Yazarsanız Klavuz Olabilir.Saygılarımla.

Google playde Zank Remote apk hem tv boxa hemde telefona kur
telefonu hem Mouse hem Air mouse olarak kullanıyorsun.
Biraz karışık ama öğrenince çok beğenirsin.
.Akıllı kumandaya boşa para verme.

Ekli dosyalar

• Zank_Remote_v20.0.9_(127)_Mod.rar
    7.7 MB · Görüntüleme: 4
Diğer Uygulamarda Sorunsuz Çalışıyorsa;Tv+ Uygulaması Yazılımsal Olarak,Desteklemiyor,Olabilir.
Atv Slim Box Rom Kurabilirsiniz Cihaza Uygun Rom Bulabilirseniz.
Cihaz Diğer Uygulamalarda Sorunsuz Çalışıyorsa Bence Bu Riske Girmeyin Derim.
Cihazınıza Diğer Buldugunuz Slim Box Atv Rom Atarken Brick Olabilir.
Yada Kursanız Dahi Cihazınız Daha Düzgün Çalışmayabilir.
Tüm Bunları Göze Alıp Yinede Rom Yükleyebilirsiniz.Karar Size Kalmış.
Rom Yukleyebilirseniz Sonuclari Burdan Yazarsanız Klavuz Olabilir.Saygılarımla.
Rom kuramadım romlar eski diyor.hard reset attım durum aynı.bi Bluetooth akıllı kumanda alıp deniycem.

Bunların çoğunu denedim telefonda ir olmadığı için wi-fi kullanmaya çalışıyor oda sıkıntılı biraz.

Rom kuramadım romlar eski diyor.hard reset attım durum aynı.bi Bluetooth akıllı kumanda alıp deniycem.
Kumandanızı Açıp Lastikli Tuş Takımı Olan Yeri Komple Tuşların Bastiğı Yerlerleri Temizleyip Tekrar
Toplayın,
Pillerinide Yenileyip,Tekrar Bir Deneyin Toz Kacmıstır.
O Yüzden Verimsiz Çalışıyordur,
En Azından Bir Deneyin Düzelirse,Boş Yere Kumanda Almamış Olursunuz.
Düzelmesse Cihazınız İçin Uygun Bir Kumanda Alırsınız.Saygılarımla.

Cihaz fake diye geçiyor bence TV+ bu cihazı desteklemiyor.
O zaman yeni kumanda satın almak sorunu çözmez çünkü kullandığınız kutu için tv+ yazılımsal uygun değil lisanslı kutulara göre yapılmış.

Cetus play uygulamasını deneyin benim eski lisanssız kutumda kumanda olarak çok kullandım.

O zaman yeni kumanda satın almak sorunu çözmez çünkü kullandığınız kutu için tv+ yazılımsal uygun değil lisanslı kutulara göre yapılmış.

Cetus play uygulamasını deneyin benim eski lisanssız kutumda kumanda olarak çok kullandım.
Bu uygulamayi telefonami kuracaz hocam?

Telefonda çalışmadı Android 15.

Zank remote çalıştı ancak Kanal geçisi yine yok

Wellbox allwinner Android box cihaza TV+ kurdum playstordan .kumanda çalışıyor.yalniz Kanal geçişlerini yapamıyorum.maus modunda yapıyorum işaretci ile.konu ile ilgili bilgisi olan paylaşan olursa sevinirim.bluetooth akıllı kumanda alsam çalisir mı? Sorun yazılımlamı ilgili?
Tv plus lisanssız boxlarda çalışmaz.muhtemelen mobil modlanmış apk kurdunuz onlarda böyle sorunlar olabilir.Lisanslı cihazla sorunsuz kullanırsınız

Geri